SENEST SET
FAVORITTER

Perlegade 22, 6400 Sønderborg

Detailbutik i 3 etager med god synlighed

6.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 641011260Type : Detailhandel/butik

Opdag potentialet i denne imponerende ejendom på Perlegade 22, der tilbyder en fantastisk mulighed i hjertet af Sønderborg

Opdag potentialet i denne imponerende ejendom på Perlegade 22, der tilbyder en fantastisk mulighed i hjertet af Sønderborg. Med sine generøse 489 m² fordelt over tre etager, byder denne ejendom på en mangfoldig og rummelig plads til din forretningsdrøm.

Stort butikslokale i stueetage:
Træd ind i det lysfyldte stueetageslokale, der strækker sig over en imponerende flade. Denne åbne og indbydende plads giver dig mulighed for at skabe en butik, der skiller sig ud og tiltrækker opmærksomhed. Med store vinduer ud mod Perlegade er synligheden i top, og du vil drage fordel af den konstante strøm af potentielle kunder fra det populære Indkøbscenter Borgen. Butikslokalet er gennemrenoveret i 2008. Gulve, vægge, strøm og VVS er renoveret i 2018.

Fleksibilitet på 1. og 2. Sal:
Denne ejendom tilbyder ikke kun et imponerende butikslokale, men også muligheden for at udnytte 1. og 2. sal til kontor- eller lejlighedsformål. Skab et inspirerende arbejdsmiljø med fantastisk udsigt eller udnyt boligpotentialet og tilbyd beboerne en enestående beliggenhed i byens centrum.

Perfekt Beliggenhed: Perlegade 22 nyder godt af en unik beliggenhed med optimal synlighed og tæt trafik fra Indkøbscenteret Borgen. Dette skaber en ideel ramme for din forretning, hvor du kan tiltrække kunder og skabe en varig tilstedeværelse i byens pulserende hjerte.

Tag det næste skridt mod din forretnings succes og udforsk de utallige muligheder, Perlegade 22 har at tilbyde. Kontakt os nu for at planlægge en rundvisning og oplev, hvordan denne ejendom kan være nøglen til din virksomheds fremtidige succes.

•Unik beliggenhed i hjertet af Sønderborg
•Stort butikslokale i stueetage
•Mulighed for kontor eller beboelse på 1. og 2.sal

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Pris i kr.
6.495.000,-
Pris pr. m² kr.
13.282,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
489 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
234 m²

Faciliteter

Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere