SENEST SET
FAVORITTER

Gammel Christiansfeldvej 76, 6100 Haderslev

Alsidig erhvervsbygning med god beliggenhed

10.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 214732Type : Lager & Produktion

Beliggende i attraktivt område i god udvikling

Denne ejendom ligger i et meget attraktivt erhvervsområde, som er i vækst. Udover at der i området ligger mange andre bilforretninger, er området i nyere tid blevet udvidet med jem&fix, Garant gulve, Pure Gym (Fitnessworld), paddelcenter og en nybygget Rema 1000. Mange bilister benytter også denne omfartsvej, for at komme til centrum eller havneområdet, med de nye store detailforretninger JYSK, Harald Nyborg, El-giganten og Power m.fl.

Bygningerne har gennem mange år været anvendt som bilforretning og autoværksted for VW. Den ældste bygning er fra 1966, men ejendommen er gennem tiden blevet ombygget og tilbygget og alle bygninger fremstår velholdte. Det som giver denne ejendom et særligt karakteristisk udtryk, er den cylinderformede tilbygning med store glaspartier, som blev opført i 1999 til biludstilling. Biludstillingen har derfor god loftshøjde og de store glaspartier giver åbenhed og et godt lysindfald.

Ejendommen har alle faciliteter, som skal bruges af et tidssvarende automobilværksted, hvilket omfatter reservedelslager, dækopbevaring, værksteder med udsugning, kontor og personalefaciliteter samt miljøgodkendelser. Lifte i værkstedet medfølger som udgangspunkt ikke. Foran værkstederne er en stor del af området belagt med asfalt og herudover kan det øvrige grusbelagte areal benyttes til parkering eller oplagsplads.

Bygningerne kan imidlertid også anvendes til mange andre erhvervsmæssige formål, f.eks. maskinservice, montage, produktion, lager, håndværksvirksomheder, bygge- og anlægsvirksomheder.

Ejendommen har indkørsel fra to sider, hvilket giver stor fleksibilitet. Faktisk kan ejendommen deles og benyttes af to virksomheder, som har hver deres indkørsel. Dette giver mulighed for at udleje arealer som køber ikke skal benytte. Alternativt kan en del af ejendommen udstykkes og sælges fra.

Hvis bygningerne på grunden ikke rækker, er der en uudnyttet byggeret på ca. 1.000 m2.

Forslag til anvendelse

Lager
Produktion
Værksted

Økonomi

Pris i kr.
10.000.000,-
Pris pr. m² kr.
5.485,-
Årlige driftsudgifter kr.
41.617,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
23,-

Lokalet

Etage areal
1823 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
7193 m²

Faciliteter

Glasparti
Parkering
Lager
Kontor

Teknik

Lift
Udsugning

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Lager & Produktion / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere