SENEST SET
FAVORITTER

H. C. Ørsteds Vej 10, 7000 Fredericia

1.692 m2 detail, lager & håndværk

6.450.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 603530954Type : Detailhandel/butik

Den kan det hele, detail, håndværk og internethandel

Ejendommen H C Ørstedsvej 10 er et godt eksempel på, hvordan bygninger kan dække forskellige behov, alt efter den udvikling som samfundet kræver og giver mulighed for. Ejendommen er oprindelig bygget som trælast. Den har gennem årerne fungeret, som base for mellemstore og store håndværkervirksomheder, der har haft behov for, at kunne foretage arbejder på et godt værksted. Senest har der været en funktionel og veldisponeret internet butik i lokalerne. Ejendommens placering betyder, at man hurtigt kan nå de forskellige logistikcentre i området ved Taulov. Man skal ikke køre mere end en god kilometer, så er man på motorvejen til alle retninger. Der er maksimalt to kilometer til indlevering af varer på alle logistikcentrene i området. Det betyder, man har maksimal tid til at finde varer frem, og foretage forsendelse. Lokalområdet giver stadig mulighed for, at håndværkere kan etablere sig og have drift i værksted mm. Så placering af ejendommen er optimal, set i forhold til den udvikling, der er sket i Taulov.
Selve ejendommen er delt i to hovedelementer. Lager/hallen er opført i nogle etaper, hvilket betyder at der er mindre områder ved sammenbygningen, hvor der er et lille areal der er uhensigtsmæssigt indrettet. Ellers er hallen fin og nem at komme rundt i uanset om man ønsker at skulle plukke varer, fabrikere døre og vinduer eller svejse i jernkonstruktioner. Der er gode tilkørselsforhold for lastbiler. Til lageret er der to rimeligt store porte, så af og pålæsning kan ske både sideværts og til hækport. Kontorerne og velfærdsområder er indrettet i modulbyggeriet, som er placeret tæt til hallen, og dermed sender et godt signal til kunder og gæster, om at de bliver modtaget i det område.
Generelt fremstår byggeriet i en pæn, funktionel og rimelig god stand, hvilket betyder at man hurtigt kan få overblik over indflytningsomkostninger.

På arealet omkring bygningen, er der indrettet til parkering, så både kunder, gæster og personale kan holde uden problemer.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Pris i kr.
6.450.000,-
Pris pr. m² kr.
3.812,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
1692 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3220 m²

Faciliteter

Parkering
Port
Lager

Teknik

Internet

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere