SENEST SET
FAVORITTER

Strandpassagen 4L, 4600 Køge

FANTASTISK LÆKKER CAFÉ MED SUPER BELIGGENHED I KØGE

3.295.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5663 XX XX Se nummer
E-mail xx@aferhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: A23008BType : Detailhandel/butik

SMUKT, HØJLOFTET LOKALE - SUPER BELIGGENHED - KOMPLET MED ALT INVENTAR

? SMUKT, HØJLOFTET LOKALE

? SUPER BELIGGENHED

? KOMPLET MED ALT INVENTAR

? GOD FREMTIDIG INVESTERINGS MULIGHED


I takt med, at områderne omkring Køge havn og stranden bliver udbygget og nye boligområder blomstrer frem, blomstrer også nyt liv, nye muligheder og nye behov frem. Midt i et af de nyere, attraktive boligområder udbydes nu en fantastisk indbydende café i stueetagen af en ejendom fra 2020.

Cafélokalet har status som erhvervsejerlejlighed og fordeler sig over i alt 125 m2. Pladsen er fordelt over stueplan med en imponerende loftshøjde på hele 4 meter. Her er disk, borde-/stolesæt, adgang til kundetoilet, gulv-til-loft vinduer, der sikrer et særdeles godt lysindfald samt trappe til førstesalen og udgang til et dejligt, grønt, udendørs serverings område.

Førstesalen er ligeledes indrettet med siddepladser. Her er en flot udsigt over området og stueetagen. Her er desuden omklædningslokale og toilet.
Caféen er indrettet komplet med alt inventar. Cafeèn kan overtages fra nuværende ejer, hvis det ønskes - afståelse kr. 349.000,-

Her kommer I til at ligge under 100 meter fra Tapperiet, Køges unge kulturhus, der tilbyder en bred vifte af aktiviteter og oplevelser for Køges ungdom. Her er live musik, loppemarkeder, workshops og meget, meget mere. Et levende og aktivt kulturhus, der tiltrækker et levende og engageret publikum til kvarteret.


Blomstrende kagecafé er blevet turistattraktion og lokalt mødested

Efter to år i det nye boligkvarter rammer caféen Le Jardins særlige hyggekoncept mange forskellige behov, og nygifte Henrik og Jaciane Kehlet nyder at kræse for alle slags gæster - heriblandt stamgæsterne fra boligbyggeriet Havblik.

Det er et sandt farveflor, der møder gæsterne i Le Jardin, caféen ud til den grønne alminding, midt i Køges nye boligområde på Søndre Havn.

Idémanden bag den nu to år gamle café er indehaveren Henrik, som i sommeren 2021 gjorde en livslang drøm til virkelighed. I dag driver han caféen sammen med sin kone, Jaciane, som står for at udvikle kagesortimentet.

Forslag til anvendelse

Café

Økonomi

Pris i kr.
3.295.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
270.000,-
Pris pr. m² kr.
26.360,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
2.160,-
Årlige driftsudgifter kr.
29.071,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
233,-

Lokalet

Etage areal
125 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2280 m²

Faciliteter

Toilet
Kundetoilet

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere