SENEST SET
FAVORITTER

Enggyden 2, 8400 Ebeltoft

Igangværende anmelderrost Restaurant m/mindre

2.950.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8870 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: RE33020000399Type : Hotel & Restaurant

"Et gammelt, nedlagt traktørsted lyser nu kraftigt op på det gastronomiske landkort" skrev JP`s madanmelder- og nu har du/I

Nu har du/I chancen for at "få foden under eget bord" til en rimelig investering og med fortsat udviklingspotientiale! De første og tungeste skridt er taget og vejen banet for spændende gastronomi kombineret med bed&breakfast og værelsesudlejning! Det gamle traktørsted i Drammelstrup ved Høghholm Gods på Djursland, har igennem de seneste år gennemgået en helt fantastisk udvikling, som ikke er gået avisernes madanmelderes "næse forbi" og er nu klar til næste level! - en ny kok og madudvikler, som ønsker at kombinere gastronomi og det rolige, fredsfyldt liv på landet, væk fra "stenbroens stress og jag"
Restaurant Bindingsværket - https://restaurantbindingsvaerket.dk/ - er netop kommet til salg! Midt i et landskab af stokroser, stråtag og bindingsværk finder man denne lille perle, med stort potientiale for fortsat forretningsudvikling, men allerede placeret på en "hylde" hvor man har et stort fast kundegrundlag og en fin belægning på restaurantens 38 pladser, som er åben 4 dage om ugen. Bygningen, som oprindelig er opført i 1777 - i en noget anden størrelse og udformning end idag! - fremstår pæn og meget velholdt, senest renoveret i forbindelse med nuværende ejers overtagelse i 2021, hvor der også blev lavet ny varmekilde mv. Stråtaget er oplagt i 2017 - indeholder: Forstue/entré med garderobe og 2 gæstetoiletter, hyggeligt 2 delt restaurationslokale med videre forbindelse til "pejsestue" og sammenhæng med serverings- og anretterrum. Fra sidstnævnte indgang til stort moderne køkken med alt hvad der dertil kræves for at udøve den ædle køkkenkunst. Et ekstra severingslokale til mindre selskaber og til anretning/servering af morgenmad for overnattende gæster, 4 gæsteværelser - et værelse i stueplan og 3 værelser i tagetagen, samt et fælles badeværelse.
"privat bolig" i tagetagen, som pt. er indrettet med et stort opholds- og soverum med kipført loft og hyggeligt lysindfald fra kviste, delvist åbent mod køkken m/rummelig spiseplads og udgang til uudn. loftsrum som er forberedt for bad og ekstra værelse. Til restauranten er der fine muligheder for udeservering når vejret ellers tillader det, det både foran under det over 100 år gamle træ og i gårdhaven, hvor der er anlagt små terrasser for husets overnattende gæster, petang-bane og restaurantens egen nyttehave med både urter og grøntsager. Her finder man også gæsteparkeringen og indgangen til husets gæsteværelser.

Forslag til anvendelse

Restaurationslokale

Økonomi

Pris i kr.
2.950.000,-
Pris pr. m² kr.
6.184,-
Årlige driftsudgifter kr.
40.856,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
86,-

Lokalet

Etage areal
477 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
630 m²

Faciliteter

Bad
Garderobe
Spiseplads
Kok
Kviste
Stråtag
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere