SENEST SET
FAVORITTER

Papirfabrikken 52, 8600 Silkeborg

PLACERING I HJERTET AF SILKEBORGS HISTORISKE PAPIRFABRIKSOMR

10.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 863756SType : Detailhandel/butik

SAMT NYT BYPARKSOMRÅDE

Papirtårnet er byens nye fyrtårn og blandt de højeste boligbygninger i Danmark

Indretningen af lokalerne, som udgør i alt 710 m² (tinglyst areal), er indrettet i en U-form omkring bygningens trappe og elevatorrum, så her naturligt kan indrettes op til tre selvstændige erhvervsenheder på eksempelvis cirka 140 m², 190 m² og 380 m².

I etagerne over erhvervslejligheden findes 86 unikke liebhaverlejligheder af varierende størrelser, som enten bebos af ejer eller er udlejet.

Hver af de mulige tre enheder har egne indgange, er rummelige og lyse forretnings- eller serveringslokaler. Faciliteter som køkken, garderobe og toiletter m.m skal etableres.

Der er desuden mulighed for at skabe udeserveringsarealer, hvor en del af disse ligger ideelt vendt mod eftermiddags- og aftensolen. Her er derfor særdeles gode muligheder for at drive high-end café og vinbar, tapasbar samt livsstilsbutik og meget mere. Ejerlejligheden har tinglyst en begrænset brugsret til udearealerne.

Erhvervsejerlejligheden overtages i rå stand som beset, hvorfor køber frit kan præge valg af gulve, lofter, lamper samt lys og interiør med mere. Alle indvendige facader, gulve, vægge og lofter er støbte rustikke betonelementer. Indretningsmulighederne er uendelige.

Køber har mulighed for selv at anvende lokalet helt eller delvist eller udleje lokalet/lokalerne.

De udvendige facader på Papirtårnet er varierende mørkerøde teglsten med stensætninger, som sammen med de markante påsatte altaner i stål giver bygninger sit eget udtryk og forholder sig til de oprindelige og gamle bygninger på Papirfabrikken.

På bygningens tag på 23. etage og 70 meter oppe er indrettet en tagterrasse med usædvanlig flot og langstrakt udsigt. Her er mulighed for grupper af mindst 10 personer at få adgang via entrebillet bestilt gennem Papirmuseet.

Området
Området er én af byens absolut mest attraktive placeringer med på den ene side den oprindelige Papirfabrik med de flotte gamle renoverede og rustikke industribygninger. På den anden side er den helt nye bypark, Søtorvet, i gang med sin afsluttende byggefase og her er 32.000 m² blandet bebyggelse med 280 ejer- og lejeboliger, detailhandel og erhverv. Imellem det hele løber Gudenåen, som er med til at skabe idyl og grønne åndehuller. Til byens hjerte, Torvet, er der cirka 500 meter og havnen med Hjejle-bådene og slusen kun to minutters gang.

Blandt naboerne på både Papirfabrikken og Søtorvet finder man mange interessante virksomheder og handlende herunder Radisson Blu Hotellet, Bio Silkeborg, Jysk Musikteater, Fitness World, Papirmuseet, Musikhuset Kedelhuset samt flere restauranter og caféer. Områdets øvrige bygninger huser desuden flere lægepraksisser og revisorer med flere.

Parkering
Til ejerlejligheden er der begrænset brugsret til 20 parkeringspladser, som er beliggende i gadeplan omkring bygningen. Området har derudover et stort parkeringsareal med betalingsstandere, og som benyttes til de øvrige aktiviteters besøgende året rundt.

Løsøre og inventar
Ingen.

Forslag til anvendelse

Café

Økonomi

Pris i kr.
10.000.000,-
Pris pr. m² kr.
14.085,-
Årlige driftsudgifter kr.
213.654,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
301,-

Lokalet

Etage areal
710 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Altan
Garderobe
Parkering
Teglsten
Toiletter
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere