SENEST SET
FAVORITTER

Kaasen 71, 8305 Samsø

Unik ejendom på Samsø med havudsigt

2.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 87302148Type : Hotel & Restaurant

Unik ejendom på Samsø med havudsigt og første klasses beliggenhed ved den gamle færgehavn i Kolby Kås, på Sydsamsø.

Unik ejendom på Samsø med havudsigt og første klasses beliggenhed ved den gamle færgehavn i Kolby Kås, på Sydsamsø.
Ejendommen har mange anvendelsesmuligheder, kun fantasien sætter grænsen. Stedet har hidtil været drevet som hotel og frokostrestaurant. Men man kan også ændre det til beboelse, for den store familie, eller flere venner. Eller man kan have udlejning af værelser, B & B eller butik/hotel.
I 2019 blev hotellet renoveret, med nyindrettede værelser og bistro i bedste badehotelstil. Der er fra stedet vid panoramaudsigt til Horsens Fjord, Endelave, Tunø mm. Fra terrassen kan man nyde de flotteste solnedgange og lige ved havnen er der bademuligheder og desuden et Havnebad projekt på vej.
Stueplan er indrettet med bistro, meget stort køkken med fuldt inventar, og hyggelig stor opholdsstue med både borde/stole og sofagrupper. Der er desuden bygget til mod øst, med 2 nye toiletter. Foran hotellet stor terrasse mod havnen. Værelserne på 1. Sal er ikke store men lyse og enkelt indrettede, værelserne er fordelt på 4 enkeltværelser og 5 dobbeltværelser, alle med håndvask, de fleste værelser har havudsigt og 2 mod haven. Der er 2 badeværelser/toiletter på gangen.
Der er fuld kælder med masser af muligheder, der er påbegyndt afrensning af kampesten, der kunne på sigt blive indrettet diverse aktiviteter, såsom vinkælder m.m.
I anneksbygningen i haven bag hotellet er der 2 værelser med eget bad og toilet, samt direkte udgang til stor have. For enden af disse 2 værelser er der en åben garage med opbevaringsplads. Der er et stort parkeringsareal bag hotellet.
Hotellet har de seneste år været drevet som hotel med værelsesudlejning, morgenmadsservering og frokost, men der er oplagte muligheder for at det også kan omfatte aftenservering til solnedgangen.

Forslag til anvendelse

Frokostrestaurant
Bistro
Hotel
B&B

Økonomi

Pris i kr.
2.500.000,-
Pris pr. m² kr.
4.052,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
617 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1860 m²

Faciliteter

Bad
Garage
Toilet
Frokost
Kælder
Opholdsstue
Parkeringsareal
Terrasse
Vinkælder
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere