SENEST SET
FAVORITTER

Torvegade 2C, 8963 Auning

AUNING - En sjældent udbudt og hygelig familierestaurant i

2.048.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8870 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: RE33020000417Type : Hotel & Restaurant

Her er tale om en veldrevet familierestaurant, med burgers, "dagens ret", biksemad, grill-retter, sandwich, smørrebrød mm. -

"Møllebistroen" i Auning udbydes nu til salg!! Her er tale om en veldrevet familierestaurant, med burgers, "dagens ret", biksemad, grill-retter, sandwich, smørrebrød mm. - både ud af huset (til mange faste kunder) og med servering i hyggeligt serveringslokale med 45 pladser og åbent serveringsområde med køkkenfaciliteter og disk.
Bag det åbne køkken er der et stort funktionelt køkken med stålborde og skabe, diverse køleskabe, opvaskeafsnit, samt med udgang til lager/depotrum med både kølerum og fryserum, samt bagindgang. I forbindelse med kundeafsnittet er der kundetoiletter og personalefaciliteter med eget toilet og garderobe.
Det hyggelige restaurantlokale har fast bænke/bordeopstilling og har som sagt ca. 45 spisepladser, hertil kommer en del mad uf af huset! - ejer har valgt at holde restauranten lukket mandag, tirsdag og onsdag, hvorfor der for den rigtige er klare muligheder for at øge omsætning. Beliggende ud til lukket centertorv med mange kundeparkeringer, samt med flisebelægning foran ejendommen med god mulighed for udeservering i sommerperioden. Det er iøvrigt den sidste restaurant inden "Djurs Sommerland" og mange kunder hertil har bemærket at der godt kan være lidt "prisforskel" mm.
I ejendommens tagetage er der et stort uundnyttet tagrum, som tidligere har været ansøgt om og/bevilget byggetilladelse til opførelse af en 111 m2 stor spændende bolig med kipførte lofter, åbent køkken/alrum  mm. - tegninger foreligger på projektet og vil kunne udleveres til interesseret køber!   
Restauranten/selskabet i drift udbydes til kr. 1.000.000,00 og bygningen kan erhverves til kr. 1.048.000,00 = samlet pris kr. 2.048.000,00 - for en intereseret køber er der evt. mulighed for at købe restaurant/selskabet og i 1. omgang leje lokalerne til en rimelig husleje - som vil give god mulighed for ved selvsyn at opleve restaurantforretningens mulige indtjeningspotientiale, vi har naturligvis regnskaber, som kan dokumentere indtjening - 
BEMÆRK ! Nuværende ejer/sælger har drevet "Møllebistroen" i 27 år - men nu er de parate til at videregive depechen!!

Forslag til anvendelse

Restaurant
Grill

Økonomi

Pris i kr.
2.048.000,-
Pris pr. m² kr.
10.089,-
Årlige driftsudgifter kr.
21.094,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
104,-

Lokalet

Etage areal
203 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
364 m²

Faciliteter

Depotrum
Fryserum
Garderobe
Toilet
Spiseplads
Kundeparkering
Køkkenfacilitet
Køkken
Lager

Teknik

Kølerum
Køleskab

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere