SENEST SET
FAVORITTER

Ndr. Fabriksvej 11, 8722 Hedensted

Stor grund med regulær lagerhal

8.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7583 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 710910108Type : Lager & Produktion

Her er der tale om en stor erhvervsgrund i et efterhånden fuldt udbygget erhvervsområde udlagt til bl.a. tung industri.

• Stort grundareal på 23.189 m²
• Grundarealet må bebygges med 50%
• Regulær lagerhal på 994 m²
• Lagerhallen er delvis udlejet og indrettet med depotrum
• Store porte i terrænniveau

Her er der tale om en stor erhvervsgrund med en regulær lagerhal i et efterhånden fuldt udbygget erhvervsområde udlagt til bl.a. tung industri.

Ejendommen er beliggende på en stor grund, der giver mulighed for opdeling og udmatrikulering i flere grunde alt efter ønske og behov. Ifølge Kommuneplan (5.E.23) må bygningshøjden højst udgøre 12 meter, dog max 2 etager, med en maksimal bebyggelsesprocent på 50 af det enkelte jordstykke. Hvis en virksomhed, af tvingende produktionshensyn har brug for en større bygningshøjde, kan Hedensted Byråd eventuelt dispensere for forholdene.

Ejendommen er opført i gode gedigne materialer, der medfører minimalt vedligehold på ejendommen. Ejendommen er godt isoleret med 230 mm i siderne, 250 mm i taget og 260 mm i gulvet. Ejendommen har en god loftshøjde på ca. 5 meter i den lave side, stigende til 6,4 meter i den høje side. Hallen er opført med ensidig taghældning, hvilket giver et visuelt flot udtryk.

Ejendommen er i dag opført og indrettet til depot-udlejning med rum i varierende størrelser, men er sidenhen opdelt i to enheder, således der også er udlejet et regulært lager til én lejer på 190 m2 lager + 40 m2 kontor. Ejendommen kan let omdannes til ét stort eller flere større lagerenheder, idet ejendommen er uden bærende vægge og søjler. De store udenomsarealer giver gode tilkørselsforhold til de to porte i bygningen, som måler 3,9 meter i bredden og 4,15 meter i højden.

Hallen kan opvarmes med gas, men der er opsat varmepumper i både hallen og kontorafsnittet for udskiftning til en mere energivenlig opvarmning.

Den eksisterende ejendom kan eventuelt udstykkes for sig, hvis en køber alene ønsker at erhverve et stort grundstykke på anslået omkring 18.000 m2 efter endt udstykning. Der kan forventeligt etableres separat indkørsel i bunden er Nordre Fabriksvej, så der bliver selvstændige indkørsler.

Ejendommen er energimærket med karakteren A2010

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Pris i kr.
8.995.000,-
Pris pr. m² kr.
9.049,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
994 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
23189 m²

Faciliteter

Depot
Port
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere