SENEST SET
FAVORITTER

Merringvej 157, 8700 Horsens

Erhvervsgrund tæt på E45

385.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 873903911Type : Grunde

Med en bebyggelsesprocent på 40% er der mulighed for at udnytte op til 802 byggeretsmeter.

Vi præsenterer her denne spændende erhvervsgrund beliggende på Merringvej 157 i Korning, tæt ved Horsens. Med et grundareal på 2.006 m2 tilbyder denne ejendom nogle gode muligheder, som kan imødekomme mange forskellige behov.

På ejendommen findes en delvist nedrevet bygning, som bliver færdig nedrevet af sælger inden salg. Ejendommen er beliggende i et område, der er udlagt til erhvervsanvendelse, hvor det mere specifikt er præciseret som let industri og håndværk, jf. kommuneplansrammen.

Med en bebyggelsesprocent på 40% er der mulighed for at udnytte op til 802 byggeretsmeter, hvilket giver gode muligheder for at skabe nogle solide faciliteter. Området tillader opførelse af op til to etager med en maksimal højde på 12 meter, ifølge kom­mu­ne­plans­ram­men. Jf. BBR består afløbsforhold af mekanisk rensning med nedsivningsanlæg. Derudover, er der en rettighed på 25 ampere på ejendommen.

Beliggenheden i Korning, Horsens, tilbyder rolige omgivelser, med nem adgang til og fra E45, som ligger ca. 3 minutter væk i bil.

•Prisen på kr. 385.000 er ekskl. moms.

Tag det første skridt mod en ny placering og kontakt os i dag for yderligere information eller for at planlægge en besigtigelse af denne erhvervsgrund.

Økonomi

Pris i kr.
385.000,-
Pris pr. m² kr.
192,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
252 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2006 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere