SENEST SET
FAVORITTER

Engbakken 5, 8220 Brabrand

Velbeliggende lægehus med mange muligheder

4.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 810002730Type : Andre typer

 

•Tidligere lægeklinik udbydes til købers frie disposition
•Attraktiv placering i primært boligområde – tæt på Brabrand sø
•331 m² erhverv fordelt på 2 etager samt 76 m² kælder
•Muligheder for anvendelse til erhverv eller evt. bolig – vil kræve tilladelse
•Hyggelig og velplejet have på 898 m² grund

Med en attraktiv placering på Engbakken i gammel Brabrand tilbydes denne tomme erhvervsejendom (klinik) til salg. Selve ejendommen er opført i 1959 af nuværende ejers far, og har fra opførelsen og indtil for ganske nylig været anvendt til lægehus og sundhedscenter. Sælger har selv drevet praktiserende lægeklinik fra lokalerne i mange år, og bor stadig privat som ejendommens nabo.

Bygningen er opført i gule mursten i 2 plan foruden kælder, og med rødt tegltag med høj rejsning. Vinduerne i de nederste etager er mørke enkeltfags vinduer i træ og med velux vinduer på 1. salen. Bygningsmassen på adressen andrager 195 m² i stueplan samt 136 m² på første sal. Således et samlet erhvervsareal på 331 m² - dertil 76 m² kælder. Ejendommen er i dag tom og kan således overtages til købers fulde disposition.

Stuen er indrettet til klassisk lægeklinik med venteværelse, klinikrum, køkken og toiletfaciliteter osv. omkring fælles fordeler gang. Første salen udgør ét primært rum / storrumskontor, samt et mindre kontor samt køkken og toilet. Kælderen anvendes til opbevaring, teknik mv. Alt er i brugbar men ældre stand, og ny ejer vil forventeligt skulle renovere og opgradere ejendommen indvendigt – dog afhængig af ønsket brug og stand.

Ejendommen er beliggende på en 898 m² stor grund der indeholder et par parkeringspladser mod vejen og ellers grønne bede. Bag huset er stor og velplejet have med buske og træer. For øvrig parkering henvises til de omkringliggende veje, og yderligere et par pladser burde kunne indrettes på grunden.

Nuværende ejer har tidligere undersøgt mulighed for tilbygning af ca. 50 m² erhverv ligesom kommunen er forespurgt om muligheden for omdannelse til beboelse. Der er mange muligheder, hvilket dog vil kræve tilladelse.

Forslag til anvendelse

Klinikrum

Økonomi

Pris i kr.
4.500.000,-
Pris pr. m² kr.
13.595,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
331 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
898 m²

Faciliteter

Toilet
Kælder
Parkering
Storrumskontor
Tegltag
Køkken
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere