SENEST SET
FAVORITTER

Christian X's Vej 95, 8260 Viby J

Velholdt og spændende klassisk villa

5.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 805037775Type : Andre typer

 

•Spændende og helt unik 50‘er villa med fantastiske detaljer hele vejen rundt
•Tilhørende værksted og kontor med masser af muligheder
•Potentiel mulighed for at flere generationer kan bo sammen
•Gåafstand til indkøb og offentlig transport

Med smuk kig ind over Aarhus finder man denne spændende og helt unikke 50er villa indeholdende både bolig og erhverv, som har været i samme families ejerskab siden opførelse 1959. Ejendommen fremstår derfor unik og velholdt og med fantastiske detaljer i flere rum, bl.a. forældresoveværelset med eget badeværelse og masser af plads, herunder indbygget make-up bord i skabsarrangementet. Christian X’s Vej nummer 97 er ejendommens erhvervsejendom, som blev benyttet til værksted, kontor, udstillingslokale og til personalefaciliteter da ejendommen i sin tid var i brug delvist til erhverv. Såfremt man som køber leder efter en ejendom til flere generationer, er der her en unik mulighed, såfremt man kan få Aarhus kommunes tilladelse til at omdanne erhverv/ værksted til boligarealer.

Beskrivelse af villa
Underetage: Fra indkørslen har man direkte adgang ind i carport og til boligens underetage. Her er indgangsareal med adgang til husets sauna, ligesom her er flere opbevaringsmuligheder. Herudover byder underetagen på højloftede rum, heraf en stor stue/multirum på ca. 30-35 kvm. og med adgang til disponible rum som har været anvendt som gæsteværelser. Derudover rummer etagen et stort rummeligt bryggers med mulighed for vasketøjsskakt. Herudover byder underetagen på toilet, og flere mindre opbevaringsrum. Trapperummet er med dør til indkørslen, samt en trappe op til husets entré.

Stueplan: Fra husets entré har man adgang til 2 værelser en suite, som har tjent som kontor og senere gæsteværelse for nuværende ejer. Herudover finder man godt stort soveværelse, samt stort velholdt toilet, som let vil kunne indrettes som badeværelse. Husets køkken byder på en fantastisk loftshøjde, og unikke skabe som går til kip. Køkkenet er velholdt, men af ældre dato. Her er kig til baghaven. Fra køkkenet har man videre adgang ind til husets tidligere spiseafdeling, hvortil væggen kunne overvejes at åbne op på sigt. Stuen med de smukke sildebens parket gulve er flot og med unikke detaljer, herunder indbygget vægreolsystem, som forventeligt daterer sig tilbage til husets opførelse. Desuden er stuen ligeledes med lofter delvist til kip. Fra stuen har man nedgang til havestue mod vejen. På husets bagside ligger forældresoveværelset i en tilbygning med gulvvarme og stort lækkert badeværelse, med nedsænket kar, væghængt Duravit Stark Toilet, 2 håndvaske og stor bruseniche med 3 brusere. Her bemærkes det igen hvor høj kvalitet og hvor velholdt villaen er. Soveværelset er rummeligt, med dør ud til baghaven og faste skabe.

Beskrivelse af værksted
Værkstedet rummer masser af muligheder, og er i dag indrettet som showroom, personalefaciliteter og har store vinduespartier mod haven. Som mægler ser vi gode muligheder for at omdanne denne ejendom til 1 eller 2 boligenheder på sigt, såfremt ejendommens placering med væg i skel kan accepteres af kommunen og naboer. Værkstedet er i dag med flere ovenlysvinduer.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
5.500.000,-
Pris pr. m² kr.
12.881,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
427 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1560 m²

Faciliteter

Badeværelse
Toilet
Opbevaringsrum
Sauna
Køkken
Kontor

Teknik

Gulvvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere