SENEST SET
FAVORITTER

Onstedvej 2, 8355 Solbjerg

Blandet bolig og erhverv

3.300.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 81300185Type : Andre typer

Blandet bolig og erhverv med stort grundareal

•Samlet etageareal på 2.135 m² - heraf 1.985 m² erhverv og 150 m² bolig
•Stort grundareal på i alt 113.086 m²
•Mulighed for god eksponering ud til Horsensvej
•Oplagt til videreførelse af havecenter
•Drømmer du også om en mindre landbrugsejendom, så spring på denne enestående mulighed og byg dit eget stuehus
Ejendommen består af i alt 2.089 m² fordelt på 1.985 m² erhvervsbygninger og 150 m² bolig. Boligens kvadratmeter er fordelt på 2 etager. Boligen vurderes at være til nedrivning og eller større ombygning/renovering. Boligen er i sin nuværende stand ikke beboelig.
I alt udgør erhvervsdelen 1.985 m² jf. BBR, og består af henholdsvis butik, lager, værksted og drivhuse. Drivhusdelen udgør ifølge BBR-Meddelelsen 817 m². Bygning 4 jf. BBR har et areal på 758 m² og fungere som maskinhus. Selve bygningen er brugbar for mange typer erhverv og har en god loftshøjde. Taget på bygningen skal dog udskiftes.
Ejendommen har i mange år været anvendt som havecenter, og grunden udgør alt i alt 113.086 m². Grunden og ejendommen er oplagt til fortsat drift af havecenter og efter nærmere aftale kan inventar m.v. ligeledes erhverves.
Udover drift af havecenter, planteskole eller lign., henvender ejendommen sig også til øvrig pladskrævende erhverv, herunder blandt andet anlægsgartner, entreprenørvirksom eller anden type erhverv med brug for stort oplagsplads.
Ejendommen er beliggende på Onstedvej 2, 8355 Solbjerg med god eksponering ud til Horsensvej. Der er ca. 15 km til Aarhus centrum og ca. 10 km til Skanderborg centrum. Fra ejendommen er der blot 2 km til Solbjerg, hvor både indkøb, skoler m.m. finder sted.
Solbjerg, er en by med ca. 4.550 indbyggere og har gennem årene vokset med hastige skridt grundet den nære beliggenhed til Aarhus, som vokser længere og længere ud. Solbjerg er en meget attraktiv by for børnefamilier med mange gode faciliteter, herunder blandt andet et rigt foreningsliv, masser af sportsaktiviteter og gode indkøbsmuligheder.

Forslag til anvendelse

Havecenter

Økonomi

Pris i kr.
3.300.000,-
Pris pr. m² kr.
1.546,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
2135 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
113086 m²

Faciliteter

Drivhus
Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere