SENEST SET
FAVORITTER

Per Bjørns Vej 16, 3100 Hornbæk

Spændende alternativ erhvervsejendom i Hornbæk

2.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 2163 XX XX Se nummer
E-mail xx@boldsenerhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: S2241BType : Lager & Produktion

Mange udnyttelses muligheder for udvikling af ejendommen

Velkommen til denne specielle erhvervsejendom i Hornbæk - en 579 m2 stor industriejendom - med en central beliggenhed tæt på togbanen, skov og strand. Denne ejendom repræsenterer en fantastisk mulighed, enten som en investering i erhvervsudlejning eller som et spændende projektkøb.

Beskrivelse af Ejendommen:
Ejendommen, der tidligere fungerede som et multi-håndværksdomicil, er i mindre dårlig stand og har ikke været i brug i de seneste år. Den er opført omkring den gamle gasbeholder ved stationen og omfatter både tilbygninger og separate huse. Potentialet for ejendommen strækker sig ud over dens nuværende tilstand, og der er mulighed for at betragte den som en byggegrund for at etablere boliger og/eller institutioner.

Ejendommens bygninger består af:
Hovedhus, som tidligere var kontor for ejer, men er et erhvervs lejemål.
Snedker værksted
Separat hus på ca. 60 m2
3 x erhvervs lejligheder
Tidligere gasbeholder, som er indrettet som aktivitetsrum/festlokale.
Desuden forefindes andre erhvervsområder på ejendommen

Beliggenhed:
Ejendommen er strategisk placeret som nabogrund til en lignende grund på 3.363 m2, der ejes af Helsingør Kommune. Denne beliggenhed åbner op for forskellige udviklingsmuligheder og muligt køb af Helsingør kommune.

Ejendommen kan anvendes til en række formål, og her er nogle forslag:
Kunstner eller Håndværkskollektiv: Med sin rummelige struktur og kreative atmosfære er ejendommen ideel til at huse et kunstner- eller håndværkskollektiv. At skabe et kreativt fællesskab kan man udnytte den unikke atmosfære og de inspirerende omgivelser.

Håndværksfirma domicil: Ejendommen kan omdannes til et domicil for håndværksfirmaer. Med tilstrækkelig produktions -og kontorplads og potentielle værksteder kan det tiltrække virksomheder inden for forskellige håndværksdiscipliner.

Byggegrund: Med muligheden for at betragte ejendommen som en byggegrund, åbnes døren for at udvikle boliger eller institutioner, afhængigt af planlægningen og tilladelserne.

Virksomheds domicil: med den rette renovering og indretning, vil det være muligt at etablere et spændende domicil, for enhver form for virksomhed.


Tømrer/Snedkerværksted: Værkstedet indeholder mange gamle snedker maskiner og værktøj, som kan overtages, i forbindelse med køb.

Arkitekt/Tegnestue: Siloen kan etableres til arkitekt/tegnestue

Genbrugsbutik: med tilhørende værksted til istandsættelse/renovering af møbler og salg heraf i silo. Da der er mange forbipasserende til skal lufte hund i skoven, samt alle kan se ejendommen fra togsiden.

Hestevognskørsel: stalde i det ene værksted, og vogne i det andet værksted, og så kan der køres ture med lokale og turister. Køkken i det lillehus, til yndige skovkurve med rød/hvidternede duge, og silo kan anvendes hvis det er dårligt vejr, hvor folk kan indtage madkurven i siloen.

Værksted/opbevaring: Værksted for brugtbiler i siloen, samt vinteropbevaring (heraf i værkstederne). Udlejning til opbevaring i resten af lokalerne.

Galleri: Galleri i siloen, både på 1.sal og stuen. Unik beliggenhed med mange forbipasserende.


Ejendommen skal opleves gennem en besigtigelse for at afdække de fulde muligheder. Vi står til rådighed for yderligere information, og vi ser frem til at guide dig gennem denne spændende ejendom. Tag kontakt for en aftale, så vi sammen kan udforske det potentielle potentiale i denne erhvervsejendom i Hornbæk.

Forslag til anvendelse

Industriejendom
Produktion
Værksted

Økonomi

Pris i kr.
2.500.000,-
Pris pr. m² kr.
4.318,-
Årlige driftsudgifter kr.
17.088,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
30,-

Lokalet

Etage areal
579 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1424 m²

Faciliteter

Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Lager & Produktion / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere