SENEST SET
FAVORITTER

Høgevej 7, 7700 Thisted

Meget velholdt erhvervsejendom

3.350.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9740 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 24555Type : Lager & Produktion

Velholdt erhvervsejendom med store porte og god loftshøjde

I godt erhvervsområdet i Thisted, findes denne meget velholdte lager-/logistikejendom, der er opført i 2018.

Ejendommen er særdeles veludnyttet og velindrettet - ialt 918 m², fordelt med bebygget areal på 800 m² samt 1. sal på 118 m².

Som køber af denne brugerejendom, vil du få en moderne ejendom, kompleks og perfekt til erhvervsvirksomheder inden for fx lager og logistik. Ejendommen vil også være velegnet til en form for produktion, idet der er indlagt 335 ampere.

Ejendommen er indrettet med en absolut fordelagtig loftshøjde, der kan være gavnlig for mange lager- og logistikopgaver. Loftshøjden skaber øget plads og effektivitet, hvilket øger potentialet for virksomhedens produktivitet. Desuden er lageret udstyret med et avanceret udsugningsanlæg med varme, der sikrer konstant optimalt indeklima og skaber et sundt arbejdsmiljø.
Ejendommen har to gode høje og brede porte, der sikrer mulighed for nem til- og frakørsel og kan håndtere leverancer og forsendelser på en effektiv måde.

Herudover er der et mindre værksted / lagerrum, teknikrum og rigtig fine omklædningsfaciliteter med bruser.

På 1. sal finder du lyst og komfortabelt kontorlokale, pænt køkken og toiletforhold. Alle lokaler er holdt i lys og neutralt indretning, som giver gode muligheder for at sætte virksomhedens personlige præg, og skabe den helt rigtige arbejdsatmosfære.

Udenfor ejendommen er området delvist asfalteret (foran bygningen). Det giver et professionelt førstehåndsindtryk for kunder og samarbejdspartnere, der kommer på besøg. Derudover sikrer de gode pladsforhold på grunden, at der er rigelig med plads til parkering, lager eller opbevaring. Grunden er på ialt 3.990 m² - og den resterende del af grunden er udlagt i græs.

Beliggenheden i Thisted er strategisk med god tilgængelighed, hvilket giver store fordele for enhver virksomhed. Denne del af Thisted er kendt for et rigtigt godt erhvervsområde, der er i positiv udvikling, hvilket bidrager til et dynamisk og inspirerende erhvervsmiljø.

Alt i alt, er denne lager-/logistikejendom i Thisted en attraktiv nyere erhvervsejendom: den er velholdt, veludnyttet, med god loftshøjde, 335 ampere indlagt og alle disse faktorer virker sammen for at skabe et produktivt og behageligt arbejdsmiljø. Den er optimal for enhver virksomhed, der søger en moderne og velfungerende brugerejendom i et dynamisk erhvervsmiljø.

Kontakt Nordicals Vestjylland i dag for en fremvisning eller hør nærmere på 9740 4200.

Forslag til anvendelse

Logistikejendom
Værksted
Lager
Produktion

Økonomi

Pris i kr.
3.350.000,-
Pris pr. m² kr.
3.649,-
Årlige driftsudgifter kr.
16.756,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
18,-

Lokalet

Etage areal
918 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3990 m²

Faciliteter

Lagerrum
Omklædningsfaciliteter
Parkering
Toiletforhold
Port
Køkken
Lager

Teknik

Teknikrum
Udsugningsanlæg

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDJYLLAND / Lager & Produktion / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere