SENEST SET
FAVORITTER

Kjeldgaardsvej 3, 9300 Sæby

Markant lager-/produktionsejendom med kontor

65.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9842 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: E4006Type : Lager & Produktion

Samlet etageareal: 18.945 m², heraf 16.732 m² lager og produktion og 2.213 m² kontor og administration

Nordicals har fornøjelsen af at udbyde større lager-/produktionsejendommen med tilhørende administrationsbygning, der er beliggende i godt etableret erhvervsområde i Sæby. Det samlede grundareal udgør 56.609 m2. Ejendommen er 18.945 m2 erhvervsarealer, fordelt på:
16.732 m2 højloftet produktion og lager 2.213 m2 administration, kantine og velfærd.
Ejendommen præsenteres i særdeles velholdt og indbydende og fremstår fuldt ud opdateret til nutidens krav til en moderne produktionsvirksomhed.
Området er primært anvendt til logistik- og større produktionsvirksomheder m.m. Afstand til motorvejsnetværket E45 er ca. 3 km, og der er kort afstand til færgelejet i Frederikshavn.
Ejendommen, der fremstår som et markant ejendomskompleks, består primært af større velfungerende og regulære lager- og produktionsarealer opført over flere omgange og med dertilhørende administrationsbygning med facade mod Ålborgvej.
Administrationsbygningen, der består af indbydende kontorfaciliteter fordelt på 3 etager, er opført i mursten, isat større vinduespartier og med built-up tag. Kontorerne er indrettet med en god kombination af mindre cellekontorer og møderum, samt større åbne kontormiljøer og kantine. Endvidere sidebygninger med kontorer/møderum i varierende størrelser. Lager- og produktionsarealerne fremstår som regulære, opført i betonelementer og stålpladeprofil med built-up tag. Loftshøjden er god, og adgang til arealerne sker via ramper med porte i niveau. Udenomsarealerne er udlagt som gode parkeringsforhold samt rangeringsarealer for lastbiler m.v. Ejendommen er energimærket med karakteren D. I området omkring Kjeldgaardsvej 3 er der naboer som Robco Engineering, Sæby Fiskeindustri, Nordmark, NBE og mange flere.

Beliggenheden i Sæby er strategisk fordelagtig med kun cirka 30 minutters kørsel til Aalborg, og det giver adgang til et stort marked samt kvalificeret arbejdskraft inden for kort afstand.

Endnu vigtigere er den korte afstand på kun 15 km til Frederikshavn, hvilket åbner op for en lang række muligheder inden for offshore-sektoren.
Med Frederikshavn som et kendt knudepunkt for offshore-aktiviteter, er der nem adgang til specialiseret arbejdskraft og samarbejds-muligheder.

Nærheden til offshore-miljøet i Frederikshavn gør det eksempelvis enkelt for virksomheder at samarbejde og opbygge forbindelser med nøgleaktører inden for industrien. Dette betyder også, at ejendommen er tæt på specialiseret arbejdskraft og leverandører, hvilket kan være afgørende for succes inden for offshore-sektoren.

Forslag til anvendelse

Produktion
Produktionsejendom
Lager

Økonomi

Pris i kr.
65.000.000,-
Pris pr. m² kr.
3.431,-
Årlige driftsudgifter kr.
1.502.578,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
79,-

Lokalet

Etage areal
18945 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
56609 m²

Faciliteter

Kantine
Møderum
Parkeringsforhold
Port
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDJYLLAND / Lager & Produktion / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere