SENEST SET
FAVORITTER

Malervej 4, 2630 Taastrup

Indhegnet, befæstet og gode parkeringsforhold

11.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5535 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 469007241Type : Lager & Produktion

God opdeling mellem lager og (mindre) kontor. I 2020 kom ny lagerdel med 5,5 meter højde til loft, samt 2 porte.

Denne erhvervsejendom, beliggende på Malervej 4, 2630 Taastrup, er opført af robuste betonelementer, tagpap og stålplader. Bygningen kan betegnes som værende i overordnet god stand. Ejendommen strækker sig over et bebygget areal på 645 m² og et samlet bygningsareal på 936 m², der fordeler sig fornuftigt mellem lager- og kontorfaciliteter på en rummelig grund på 1.925 m². Ejendommen er i 2 etager, hvor kontordelen på 291 m² ligger på 1. salen. I stueetagen er der et kantineområde og et mindre lagerareal, samt den nye lagerdel, som strækker sig over 354 m².

Ejendommens lager- og kontordel er udstyret med moderne ventilation og varmesystemer, der sikrer behagelige arbejdsforhold. Lagerdelen, med en loftshøjde på 3,2 meter, omfatter ældre lagerfaciliteter, mens den nyere lagerdel mod nord, bygget i 2020, strækker sig imponerende 5,5 meter op til loftet. Porte mod nord- og vestsiden, hver ca. 3 meter bredde, giver nem adgang til lagerområderne, der strækker sig ca. 23,5 meter fra syd mod nord.

Malervej 4 tilbyder alsidige anvendelsesmuligheder, herunder værksted, lager, produktion og moderne kontorfaciliteter, inklusiv mødelokaler og storrumskontorer. Med pluk- og samlelager samt muligheden for, at køretøjer kan køre hele vejen rundt om bygningen, er logistikken fornuftig. Sikkerheden er ligeledes på et højt niveau med et sikringsrum med tyvericertificering, og ejendommen har røgalarm ved indbrud. Ejendommen er hertil veludstyret med moderne faciliteter, herunder to Clever-ladestandere og LED-belysning overalt. Der er tilmed toiletter og køkken på begge etager. Badefaciliteter findes i stueetagen, mens der er et tekøkken på førstesalen. Tre mødelokaler og store fælleskontorlokaler bidrager endvidere til arbejdsmiljøet, ligesom man kan nyde godt af den rummelige tagterrasse på ca. 60 m². Der er ligeledes parkeringspladser i fint antal til både medarbejdere og besøgende.

Det skal bemærkes, at der p.t. er en lejer, som benytter ejendommen. Lejer fraflytter ejendommen ultimo 2024.

Ejendommen har installeret 100 ampere.

Forslag til anvendelse

Værksted
Lager
Produktion

Økonomi

Pris i kr.
11.000.000,-
Pris pr. m² kr.
11.752,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
936 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1925 m²

Faciliteter

Kantineområde
Tekøkken
Lagerfacilitet
Parkeringsplads
Storrumskontor
Toiletter
Port
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Røgalarm
Ventilation

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVNS OMEGN / Lager & Produktion / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere