SENEST SET
FAVORITTER

Vesterlundvej 18, 2730 Herlev

Domicilejendom i Herlev

28.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 27801390Type : Lager & Produktion

Velbeliggende domicilejendom i eftertragtet erhvervskvarter i Herlev

Bygningerne er på i alt 2.991 m² fordelt med ca. 1.627 m² kontor/mandskabsfaciliter, 1.337 m² lager/produktion og 29 m² udhus. Forrest på grunden er der en bygning med 530 m² i stueplan og 250 m² mødelokaler og mandskabsfaciliteter i kælderplan, men da ejendommen har skrående grund, så er kælderetagen i terrænniveau mod Vesterlundvej. Kontordelen er indrettet med storrumskontor og mindre kontorer/mødelokaler. I kælder er der mødelokaler/showroom og omklædning. Herfra direkte adgang til 2 bygninger med i alt 747 m² lager/produktion og 319 m² 1. sal med kantine og mødelokaler. Der er adgang til større tagterrasse fra kantinen og der er elevator til 1. sal. Lager-/produktionsdelen har loftshøjde på 3,5-4,0 meter og har flere porte i jordniveau. I forlængelse hertil endnu en bygning med 590 m² lager produktion og 528 m² kontor på 1. sal.

Grundarealet er på 4.537 m² og udenomsarealer er hovedsageligt asfalteret. Der er mulighed for at køre rundt om bygningerne og grunden er indhegnet. Der er parkeringspladser både foran og på siden af bygningerne. Ejendommen har skrående grund.

I følge lokalplanen må ejendommen anvendes til erhvervsformål og butikker med salg af særligt pladskrævende varer. Der må kun opføres eller indrettes bebyggelse til eller udføres erhverv som: virksomheder indenfor kontor, service, håndværk, industri, showroom, laboratorier, undervisning, butikker der alene forhandler særligt pladskrævende varer samt butikker med salg af virksomhedens egne produkter. Bebyggelses-% er 100 og det bebyggede areal må ikke overstige ½-delen af grunden.

Forslag til anvendelse

Produktion
Lager

Økonomi

Pris i kr.
28.000.000,-
Pris pr. m² kr.
10.317,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
2714 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4537 m²

Faciliteter

Omklædning
Kantine
Kælder
Parkeringsplads
Storrumskontor
Port
Lager
Kontor

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVNS OMEGN / Lager & Produktion / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere