SENEST SET
FAVORITTER

Vesterbrogade 101, 1620 København V

Erhvervsandel på hele 121 m2 midt på Vesterbro.

1.750.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@minbolighandel.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: NM-0081Type : Detailhandel/butik

Erhvervsandel på hjørnet mellem Vesterbrogade og Enghavevej.

I over 50 år har erhvervsandelen på Vesterbrogade 101 forhandlet helsekost til københavnerne. Det originale inventar og andelens smukke detaljer står velbevaret til den nye køber, som kan drive erhverv på en af byens bedste beliggenheder på et yderst synligt hjørne eller benytte sig af muligheden for at lave en solid investering.

Lokalerne udgøres af en erhvervsandel i en super sund og veldrevet andelsboligforening, hvor selve ejendommen dateres helt tilbage til 1895. Et par trin fører fra gadeplan og ned mod det fine hovedlokale, der med de charmerende apotekerlofter, panelerne og de pudsede New Yorker-vægge med det samme omslutter lokalerne med en helt særlig atmosfære. Butikkens i alt 121 kvadratmeter fordeler sig videre ud mod endnu mere plads til detail, som evt. kan bruges til udlejning, samt et baglokale med håndvask og gode rum til opbevaring og lager.

De, der ønsker lokaler til at rumme detail, kold mad eller lignende, vil nok sagtens kunne se potentialet i disse historiske lokaler. Pladsen er veldisponeret, så der både kan være udstilling, servering, prøverum eller hvad man nu ellers lige har brug for - og så er synligheden det, der virkelig gør forskellen.

For hjørnebeliggenheden fanger både dem, der færdes langs Vesterbrogade og de, der kommer til og fra Enghavevej. Både fodgængere, cykelister, buspassagerer og bilister svinger dagligt forbi butiksruderne og kan lade sig friste af varerne. Området ligger lige i et smørhul mellem velbesøgte og prisvindende restauranter, hyggelige caféer og et bredt udvalg af specialforretninger og kædebutikker, ligesom man herfra har lige linje til Enghave Plads og Frederiksberg Have.

En helt igennem spændende mulighed for at blive en del af det historiske Vesterbro. Kontakt os i dag og hør mere, hvis lokalerne har pirret nysgerrigheden.

Forslag til anvendelse

Café

Økonomi

Pris i kr.
1.750.000,-
Pris pr. m² kr.
14.463,-
Årlige driftsudgifter kr.
89.900,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
743,-

Lokalet

Etage areal
121 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Prøverum
Lager

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere