SENEST SET
FAVORITTER

Fåborgvej 65A, 5700 Svendborg

Domicilejendom

6.800.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6321 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 73431-7Type : Kontor

Meget velholdt domicilejendom til kontor eller klinik udbydes til salg.

Ejendommen er beliggende med god facadedækning og synlighed ud mod én af Svendborgs trafikerede indfaldsveje, Fåborgvej.

Ejendommen ud mod Fåborgvej blev opført af COWI i 1973 som kontorejendom for virksomheden. Allerede i 1978 fik ejendommen en tilbygning bagud mod Ryttervænget, og i 2001 blev kantinen tilbygget. Indretningen af ejendommen muliggør opdeling, idet der rådes over 2 separate indgange.

Den del af ejendommen, som vender mod Fåborgvej, er indrettet med hovedindgang, som giver adgang til rummelig kantine med industrikøkken og depot. Fra hovedindgangen er der ligeledes adgang til fordelergangen med flere kontorer i forskellige størrelser, toiletter samt mødelokaler. Ligeledes er der nedgang til ejendommens kælder, som har god højde og fine rum til arkiv og teknik. Lyddæmpende loftbeklædning sikrer et behageligt arbejdsmiljø, mens ventilationssystemet med kølefunktion bidrager til komforten i kontorsektionen. Kantineområdet har almindeligt ventilationssystem uden kølefunktion.

Kontorsektionen mod parkeringsarealet har ligeledes egen hovedindgang, som giver adgang til fordelergang med flere kontorer, toiletter, depotrum og mødelokaler. I den sydlige ende af sektionen er der indrettet et stort åbent kontormiljø, som let kan opdeles efter eget ønske. Bøgetræsgulve tilføjer en behagelig atmosfære til kontorerne, mens linoleumsgulv i kantinen og klinkegulv i entreområder giver et praktisk gulv.

Ejendommen fremtræder velholdt, og det tidløse arkitektoniske ydre skaber synlighed og opmærksomhed ud mod Fåborgvej. Udendørs LED-belysning giver god synlighed i de mørke timer.

Parkeringsområdet rummer op til 40 P-pladser for ejendommens brugere, og der er ligeledes opført overdækket cykelparkering, carport og skur til opbevaring af redskaber for havemand.

Den nuværende lejer af hele ejendommen har opsagt sit lejemål, men kan være interesseret i et fremtidigt lejemål af én af ejendommens sektioner.

Forslag til anvendelse

Kontor
Klinik
Domicilejendom

Økonomi

Pris i kr.
6.800.000,-
Pris pr. m² kr.
8.173,-
Årlige driftsudgifter kr.
31.399,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
38,-

Lokalet

Etage areal
832 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3968 m²

Faciliteter

Depot
Cykelparkering
Kantine
Kælder
Linoleumsgulv
P-plads
Toiletter
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
FYN / Kontor / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere