Hoteller og restauranter til salg i Svendborg

Søger du efter restaurant til salg i Svendborg? Så er du havnet det helt rigtige sted. Ejendomstorvet.dk er Danmarks førende erhvervsportal med over 9.500 udbudte erhvervslokaler, erhvervsejendomme og investeringsejendomme fra mere end 200 erhvervsmæglere. Det betyder at du får de bedste forudsætninger for at finde restaurant til salg i Svendborg. Læs mere og bliv klogere på køb af restaurant i Svendborg.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Gode grunde til at finde restaurant til salg i Svendborg

Fyns andenstørste by kendt for sin rolle som søfart- og havneby er Svendborg. Det er Fyns andenstørste by og kåret til at være en af Danmarks hyggeligste handelsbyer. Det er derfor også særlig interessant at finde restaurant til salg i Svendborg, hvad enten man ønsker at være beliggende i Svendborg Bycenter, Latinerkvarteret eller Møllergade.

I supplement til den spændende handelsby findes der allerede diverse cafeer og restauranter fordelt rundt i bybilledet. Dette er lige alt fra de ældste steder såsom Restaurant Svendborgsund og Restaurant Hotel Ærø til de nyere steder såsom Café Under Uret og Café Mauritz, ja for ikke at glemme Hotel Christiansminde med sin helt unikke beliggenhed. Der er derfor også en konkurrence mellem spisestederne i Svendborg, hvorfor du i jagten på en restaurant til salg i Svendborg bør udforske beliggenheder, konkurrenter og hvilke koncepter der er plads til. 

Svendborg er blevet et kulturmæssigt centrum, som tiltrækker flere og flere besøgende hvert år. Det er attraktioner såsom Svendborg Museum, Naturama, den årlige Store Marthadag, Svend-prisen og Kammerateriet, som gør det attraktivt for restauranter at være beliggende i Svendborg. 

Det er også af den grund af efterspørgslen ift. restaurant til salg i Svendborg er steget. Det betyder at der heller ikke er det store udbud og når der endelig udbydes en restaurant, så har denne en gennemsnitlig kort liggetid. Vi foreslår dig derfor at oprette søgeagenten. Søgeagenten oprettes gennem din e-mailadresse og et kodeord, hvorefter du vælger dine søgekriterier herunder prisleje, grundareal m.m. Derfra vil søgeagenten scanne udbuddet og med det samme en restaurant til salg i Svendborg bliver sat i udbud, så får du en e-mail med et direkte link til emnet. 

Se Hotel & Restaurant til salg her: