Support +45 93 98 98 98

Bekræft venligst ved at redigere din brugerprofil, at vi må sende dig en e-mail når vi får nye erhvervslokaler som matcher dine ønsker i dine søgeagenter. Du kan til enhver tid framelde dig søgeagenterne igen.

OK GØR DET NU
2
3
8
9
EJENDOMME LIGE NU

Flotte, fantastisk velbeliggende restaurationslokaler udleje

Amfipladsen 3, 5000 Odense C


Tilbage til emneoversigten (den side du kom fra)
Print


Flotte, fantastisk velbeliggende restaurationslokaler udlejes

Hermed tilbydes unik mulighed for restaurationslokaler i det charmerende Brandts Passage i hjertet af Odense. Lokalerne er beliggende som nærmeste nabo til Brandts Klædefabrik og lige ud til Amfiscenen med en masse spændende kulturelle begivenheder og events. Selve lokalet er særdeles flot indrettet med højt til loftet og store sprossede vinduespartier som giver lokalet et dejligt lysindfald. De rustikke vægge og trægulve bidrager således også til den moderne og tidssvarende indretning. De store åbne lokaler indeholder plads til mange spisende gæster, ligesom der er mulighed for udeservering med udsigt over Amfipladsen. I direkte forbindelse med restauranten er der adgang til dame- og herretoilet, ligesom der er forbindelse til stort lokale med udsugning og afløb med fald samt muligheder for etablering af køkken med køle-/fryserum i direkte forbindelse. Rammerne er således til stede og klar til lejers særindretning. Udlejer har et ønske om en restauratør med en klar vision og koncept, som kan være en medspiller til Brandts Passages øvrige restaurationer og dermed drage fordel af den fælles synergi ved at samle forskellige kulinariske madoplevelser til glæde for det odenseanske folk. Der kræves således et differentieret koncept i forhold til de eksisterende restauratører i området. Hvis du mener at have lige netop dét, som Odense og Brandts Passage mangler, så kontakt endelig Colliers International for en uforpligtende dialog omkring dine muligheder. Ejendommen er energimærket med karakteren C.
VIS MERE
SE HOS MÆGLER

Transport & infrastruktur

Hotel & Restaurant Husk
Sag nr: 283737
Årlig leje i alt kr.
420.000
Pris i kr.
0
Etage areal
192 M2
FÅ MERE INFORMATION
AFSEND TIP
FÅ INFORMATION - KLIK HER
Ved at klikke på ”få information” accepterer du, at mægler/udbyder af dette emne sender dig sine prospekter og kan kontakte dig pr. e-mail og telefon samtidig accepterer du at Ejendomstorvet.dk sender dig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
TIP EN VEN OM EJENDOMMEN
Hotel & Restaurant
Areal
Etage areal
192 M2
Sekundært areal
0 M2
Grundareal
4132 M2
Priser
Årlig leje i alt kr.
420.000
Årlig leje pr. etage m2 kr.
2.188
Årlig driftsudgifter kr.
96.964
Årlig driftsudgift. pr. m2
505
Pris i kr.
0
Energimærke
Afstand til nærmeste
Bus
-
Tog
-
S-tog
-
Metro
-
Motorvej
-
Diverse
Afskrivningsberettiget
Nej
Projekt ejendom
Nej

Lignende resultater i området

Skolekøkken

Sted:Odense C

Type/m2:Hotel & Restaurant / 314 m2

SE EJENDOM
meget synligt beliggende butikslokale, anvendeligt til alle

Sted:Odense C

Type/m2:Hotel & Restaurant / 62 m2

SE EJENDOM
Moderne og nyrenoveret cafe i Odense centrum udlejes

Sted:Odense C

Type/m2:Hotel & Restaurant / 157 m2

SE EJENDOM
Café/restaurant på Odense Havn

Sted:Odense C

Type/m2:Hotel & Restaurant / 286 m2

SE EJENDOM