Find kontorhoteller og kontorfællesskaber på Amager

Amager eller også kendt som Ama'r er for alvor blevet en populær bydel for kontorhotellerne og det dertilhørende erhvervsliv. Den øget popularitet skyldes den hurtige og store udvikling, som der er sket på Amager for både erhvervslokaler, kontorhoteller og lejlighedskomplekser.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Amager er Københavns vækstmotor, som forventer at vækste indbyggertallet med 45% i perioden 2016-2031.

Amager vækster og kontorhotellerne blomstrer op

Ift. Amager Vest så er der tale om den bydel, der har oplevet størst vækst i indbyggertallet i de seneste 12 år, hvorfor også Ørestadens erhvervsliv og erhvervsbygninger har oplevet et opsving.  

Amager er også offentliggjort som et ud af de fire udviklingsområder i Københavns Kommune. Det vil sige, at man frem til 2025 skal skaffe plads til en øget folkemængde på 45.000 i henholdsvis Nordhavnen, Valby, Carlsberg-grunden og på Amager. Der er altså gode fremtidsudsigter for Amager, hvor det tyder på at bydelen fortsætter sin udvikling. Amager er også en bydel som har gode transportmuligheder i form af både busser, metro, S-toget og nærliggende motorvej.

Dette er endnu en faktor, som har gjort kontorhotellerne på Amager særligt populære. Når du søger efter kontorhotel på Amager, så kan du søge på Arne Jacobsens Allé, Ørestads Boulevard, Artillerivej, Strandlodsvej og Njalsgade, som er særdeles populære beliggenheder. 

Amager indeholder også byerne såsom Kastrup, Tårnby, Dragør m.fl. som giver dig rig mulighed for at finde kontorhotel på Amager. I kommende afsnit vil vi nemlig fortælle dig, hvordan du finder det helt ideelle kontorhotel på Amager, som matcher dit budget samt dine behov og ønsker.

Find det ideelle kontorhotel på Amager

Hvad er dit budget?

Budgettet er en vigtig faktor at fastlægge i forbindelse med søgningen efter kontorhotel på Amager. For netop denne økonomiske overvejelse indebærer flere ting end man regner med. Først og fremmest, så kan du overveje hvilke økonomiske fordele der er ved et kontorhotel på Amager.

Du kan undersøge om dit budget samt behov passer bedst til et kontorhotel på Amager eller et erhvervslejemål på Amager. Sidst men ikke mindst, så skal du fastsætte hvilket prisniveau/interval som lejen skal være, før at dette passer ind i dit budget. 

Hvis du sammenligner erhvervslejemål på Amager med kontorplads i et kontorhotel på Amager, så opdager du hurtigt at kvadratmeterprisen i et konventionelt lejemål er lavere end i kontorhotellet. Her skal du dog huske på hvad lejen indebærer i et kontorhotel på Amager, hvor du netop har et fast månedligt beløb som både er inkl. husleje, parkeringsplads, serviceomkostninger m.m.

Serviceomkostninger skal du i et konventionelt lejemål lægge oveni lejeprisen, hvorefter du ser at et kontorhotel på Amager er væsentlig billigere. Herudover så mindsker du også det administrative besvær, så du i et kontorhotel på Amager kan arbejde fokuseret uden at tænke på frokostordning, rengøring eller andet.

Prisniveauet for plads i et kontorhotel på Amager befinder sig i intervallet 500-4000 kr. pr. plads al afhængig af hvilken pladstype du ønsker.

Hvad er dit behov for faciliteter?

I et kontorhotel på Amager, så finder du diverse faciliteter og services inkluderet i din lejepris. Dette kan være alt fra parkeringsplads, alarmsystem, frokostordning til reception og Wi-Fi. I et kontorhotel bliver du tilbudt mange forskellige faciliteter og services, men du har som regel også mulighed for at fravælge nogle af disse faciliteter.

Det er med til at gøre kontorhotellet fleksibelt for dig, hvor du kan tilpasse det efter dine ønsker og behov. Hvis du spørger os, så mener vi dog at du skal lade kontorhotellet varetage alle services og faciliteter for dig. Dette er på baggrund af, at du på den måde får mindsket det administrative besvær, og dermed kan fokusere fuldt ud på dine arbejdsopgaver. 

Er det sociale fællesskab vigtigt for dig?

Hvis du bosætter dig et kontorhotel på Amager, så skal du vurdere om hvorvidt det sociale fællesskab er vigtigt for dig. Mange der lejer sig ind i et kontorhotel, gør dette fordi at de kan indgå i et kontorfællesskab, hvor sparring, networking og iværksætter gnisten flyder i rummet.

Selvstændige, freelancers, iværksættere og virksomheder kan få andre øjne på deres problemstillinger, hvor de kan spørge nogle af kontorhotellets andre lejere. Med andre ord, så skal du vurdere om det sociale fællesskab tilføjer nogen værdi for din daglighed i et kontorhotel på Amager.

Hvis ikke, så skal du måske leje dig ind i et lukket kontor, som er en pladstype, vi vil fortælle dig om i kommende afsnit.

Du kan klikke dig videre til vores infoside, hvor du kan læse mere om, hvad er et kontorfællesskab, hvis du gerne vil blive klogere på fordelene, hvad det egentlig indebærer og meget mere. 

Pladstyperne i et kontorhotel på Amager 

Nu hvor du leder efter kontorhotel på Amager, så skal du selvfølgelig også kende til hvilken pladstype der passer til dig. Derfor vil vi i dette afsnit fortælle dig om de tre forskellige pladstyper, som du kan leje dig ind i på et kontorhotel på Amager.

Fast plads

Hvis du er interesseret i at få din egen faste kontorplads i kontorhotellets kontorfællesskab, så er pladstypen 'fast plads' lige noget for dig. En fast plads er til iværksætteren, den mindre virksomhed, freelanceren og den selvstændige, som gerne vil have sin egen kontorplads i et kontorhotel på Amager.

Dette er også den mest populære pladstype i landets kontorhoteller, da du mikser den faste kontorplads med kontorfællesskab, hvor du kan sparre og netværke.

Hvis du finder en fast plads i et kontorhotel på Amager, så får du en kontorplads som minder meget om det konventionelle lejemål, men her får du et fuldt serviceret kontorhotel inkluderet i lejen. 

Flexplads

Måske kender du denne pladstype som Plug N' Play? Den fleksible plads? Eller som vi kalder den - flexplads.

Flexpladsen er pladstypen som er ideel for den travle forretningsmand, som tit er ude af kontoret grundet det travle erhvervsliv med møder og udenbys arrangementer. Når man søger efter flexplads i et kontorhotel på Amager, så er det oftest den billigste pladstype. Som pladstypen måske indikerer, så får du ikke dit eget faste skrivebord.

Hvis du lejer en flexplads, så får du ikke altid tildelt det samme skrivebord, men hver gang du møder i kontorhotellet får du tildelt et skrivebord der er ledigt. Her kan du hurtigt tilslutte computeren og få ordnet arbejdsopgaverne.

Lukket kontor

Vil du gerne kunne lukke døren? Minimere støj?  Så er et lukket kontor en kontorplads der passer til dig.

Et lukket kontor er en pladstype præcis som den lyder. I et kontorhotel på Amager lejer du dig ind i et lukket kontor, hvor du kan lukke døren til kontorfællesskabet og skabe rammerne for hvad der minder meget om et konventionelt kontorlejemål.

Her lejer du dig som regel ind i et lukket kontor, som er møbleret og klar til brug fra første dag. Det betyder at du får dit eget kontor, hvor du kan fokusere på dine arbejdsopgaver fra start.

Fordelene ved at finde kontorhotel på Amager

Som tidligere fortalt, så er der vækst på Amager. Dette indebærer at der er visse fordele for både kontorhotellerne, erhvervslivet, privatlivet såvel som kommunale fordele. I dette afsnit vil vi fortælle dig om fordelene ved at finde kontorhotel på Amager.

Her fokuserer vi på transportmulighederne til et kontorhotel på Amager, hvad erhvervsrådet kan hjælpe dig med, og hvad fremtidsudsigterne er for Amager.

Transportmulighederne

Ni broer, en metrotunnel, S-tog forbindelser til hele Københavns Kommune, busforbindelser, cykelstier, Øresundsbroen og meget mere. Transportmulighederne er helt ideelle til erhvervslivet og den daglige trafik til/fra et kontorhotel på Amager.

Der er forbindelser til Sjælland og Sverige med både broer og offentlig transport. Med andre ord, så er der gode transportmuligheder på Amager, så det skal du ikke frygte, hvis du finder et kontorhotel på Amager. 

Erhvervsrådet 

Amager Erhvervsråd står for at virksomheder, selvstændige og iværksættere får de bedste vilkår og rammer for sit arbejde på Amager. Med andre ord, så er Amager Erhvervsråd lavet for at få det bedste ud af erhvervslivets potentiale på Amager.

Så hvis du vil være med til at medvirke til skabelsen af et af de mest energiske og inspirerende erhvervsmiljøer i Danmark, så foreslår vi at du kontakter Amager Erhvervsråd. 

Fremtidsudsigterne 

Som Københavns Kommunes vækstmotor, så har Amager særdeles lovende fremtidsudsigter. Man mener at befolkningen vil vækste med 45% i perioden 2016-2131, hvor man allerede har oplevet høj vækst siden 2006.

Dette skyldes både transportmulighederne og indkøbsmulighederne, men også Københavns Kommunes udviklingsplan. Alt i alt, så har det betydet at erhvervslivet blomstrer på Amager og der er øget efterspørgsel på kontorhotel Amager. Kort sagt, så er Amagers fremtidsudsigter.