Kontorhoteller i Ballerup | Find kontorhotel i Ballerup her

I forbindelse med dine søgninger efter kontorhotel i Ballerup, så vil vi gerne fortælle dig om Ballerup.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Hvordan er Ballerup som by? Hvordan er transportmulighederne? Hvad er der af gode muligheder til gode priser i Ballerup? Det vil vi forsøge at give dig svar på i dette afsnit.

En forstad til København med et provinsrelateret omdømme, men også en by der huser et af landets største erhvervsområder. Ballerup er beliggende blot 16 kilometer fra København Centrum, 25 minutter i tog fra Københavns Hovedbanegård eller 28 minutter i bil.

Selvom Ballerup er blevet særdeles attraktiv og kun ligger 16 kilometer fra København, så får man dobbelt så mange kvadratmeter til samme pris som København K, og så slipper man endda også for myldretiden til/fra et kontorhotel i Ballerup. Derfor har kontorhotellerne i Ballerup også fået en stor tiltrækningskraft indenfor erhvervslivet, hvor flere og flere virksomheder søger mod et kontorhotel i Ballerup.

I Ballerup er der stor succes med kontorhoteller, hvorfor du også finder et bredt udvalg ud af kontorhoteller i Ballerup på Ejendomstorvet.dk. 

Ballerup er den kommune som udover Københavns Kommune oplever størst virksomhedskoncentration, hvor Ballerup trækker flere og flere virksomheder til sig. Med sine mange virksomheder og også store virksomheder, så huser Ballerup et fedt miljø indenfor erhvervslivet, hvor man i et kontorhotel i Ballerup tydeligt kan mærke dette.

Transportmulighederne til et kontorhotel i Ballerup

Som vi åbnede op for i ovenstående underafsnit, så er Ballerup Centrum kun 16 kilometer fra København Centrum. I forhold til transportmulighederne så er der mange af slagsen.

Først og fremmest, så er Ballerup ikke en ligeså trafikeret by som København, hvorfor du også slipper for myldretid og irriterende lange køer på vej hjem/ og til et kontorhotel i Ballerup. Hvis du vælger at køre midt på dagen, hvor der er allermest trafik så kan du stadigvæk køre til Ballerup på under en halv time. Hvis du ikke har bil eller blot vil benytte offentlig transport, så kan du tage toget fra Københavns Hovedbanegård og være i et kontorhotel i Ballerup på 25 minutter.

Derudover er der selvfølgelig mulighed for at tage busser, som også stopper på Ballerup station. Mange vælger kontorhotel i Ballerup netop pga. transportmulighederne og undgåelse af myldretid. 

Gode muligheder til gode priser

Du får dobbelt så mange kvadratmeter i Ballerup for samme pris som man gør i København K. Du får særdeles gode transportmuligheder. Du får et bredt udvalg af nye kontorhoteller hvor faciliteterne er i top.

Du får endda gode indkøbsmuligheder, hvor du kan handle inden du tager hjemad. Her finder du både discountbutikker og delikatesse-butikker. Hvis det er, så kan du også bevæge dig ned igennem Ballerup Centrum og anse byens cafeer og restauranter.

Hvis du finder kontorhotel i Ballerup, så finder du kontorhotel i et område med gode muligheder til gode priser. 

Find det ideelle kontorhotel i Ballerup

I dette afsnit, vil vi på Ejendomstorvet.dk forsøge at hjælpe dig til de perfekte søgninger. Dermed sagt, så vil vi komme ind på hvad du kan afgrænse inden dine søgninger efter kontorhotel i Ballerup, så du får de mest ideelle og overskuelige søgeresultater. 

Er du til sparring og networking?

De fleste virksomheder, iværksættere, selvstændige m.fl. vælger at bosætte sig i et kontorhotel i Ballerup grundet de gode og store muligheder for sparring og networking.

Ballerup er kendt for at samle små såvel som store internationale virksomheder, hvor det internationale og nationale netværk hurtigt kan bredes. Dette er også med til at skabe en helt særlig gnist i kontorhotellernes arbejdsgange, hvor man hurtigt kan møde nye samarbejdspartnere og måske endda nye kunder. 

Inden du begiver dig ud i søgningen efter kontorhotel i Ballerup, så skal du gøre op med dig selv om hvor meget du værdsætter sparring og networking. Som lejer i et kontorhotel i Ballerup, så bliver du en del af et kontorfællesskab hvor sparring er en naturlig del af hverdagen.

Hvis du vælger en fast plads eller flexplads, så er du en del af kontorfællesskabet, hvorfor du her bør være interesseret i sparring og networking. Hvis du derimod vælger en afdeling eller et lukket kontor, så kan du til tider lukke døren og dermed slippe for støj, sparring og de andre lejere. Dette bør du indtænke i dine søgninger, så du får den ideelle plads i et kontorhotel i Ballerup. 

Hvilke faciliteter behøves du?

Har du brug for kantine? Bemandet reception? Parkering? Gratis kaffe/the? 

Inden du begynder at søge efter kontorhotel i Ballerup, så bør du afgrænse hvilke faciliteter og services du ønsker inkluderet. Du lejer dig ind i et serviceret kontorfællesskab, hvor det administrative besvær er outsourcet. Det vil sige at du kun skal fokusere på dine arbejdsopgaver og ikke frokost, WiFi, alarm eller andet.

Kontorhotellet sørger nemlig for disse faciliteter/services som en del af din husleje. Du kan dog de fleste steder vælge faciliteter fra, hvis dette ikke er nødvendigt for dig. Herefter reguleres som regel de fleste priser.

Vi på Ejendomstorvet.dk vil dog på det kraftigste råde de fleste til at gøre brug af et kontorhotel i Ballerup med faciliteter/services, så man ikke selv skal tunges med administrativt besvær. Det gør at du kan bruge mere tid på dine opgaver og mindre tid på administrative opgaver.

Hvad er prisniveauet for kontorhoteller i Ballerup?

For flexpladser og faste pladser er prisniveauet ca. 995-1500, men hvis man vælger lukket kontor, så er priserne som regel højere. Det suveræne ved at leje sig ind i et kontorhotel i Ballerup er, at du her slipper for det administrative besvær ift. frokostordning, reception m.m.

Dermed er den månedlige husleje fast hver eneste måned, hvor alt er inklusiv. Derfor er prisniveauet i et kontorhotel i Ballerup også væsentlig billigere end i et konventionelt kontorlejemål. Serviceomkostninger er jo netop ikke inkluderet i lejen i et konventionelt kontorlejemål, hvor dette er inkluderet i den månedlige leje i et kontorhotel i Ballerup. Du får altså udover sparring, trafikmuligheder og et større netværk også en kontorplads helt ned til 900 kroner.

Hvilke virksomheder er der at finde i et kontorhotel i Ballerup?

Som tidligere nævnt, så er Ballerup Kommune rigtig gode til at tiltrække nationale såvel som internationale virksomheder. Derfor er der også en stor virksomhedskoncentration i Ballerup og i kontorhotellerne i Ballerup.

Her er der altså tale om en pulserende erhvervsby, hvor forretningslivet blomstrer og der skabes store muligheder for udbyggelse af netværk. I et kontorhotel i Ballerup er der allerede virksomheder såsom KMD, Management Service, Dong Energy, Topdanmark m.fl. 

Kontorhotellernes pladstyper

I forbindelse med din søgning efter kontorhotel i Ballerup, så vil vi i dette afsnit fortælle dig om kontorhotellets forskellige pladstyper.

Flexplads

En flexplads er et kært barn med mange navne. Flexpladsen er også kendt som den fleksible plads eller Plug N' Play, hvor vi dog udelukkende omtaler den som flexplads. Dette er en pladstype til den travle forretningsmand, som har et dynamisk handelsliv med mange møder ude af huset.

Du lejer dig ind i et kontorhotel i Ballerup, hvor du ikke får din egen faste kontorplads. Hver gang du møder ind på kontorhotellet, så får du tildelt en vilkårlig kontorplads, hvor du hurtigt og nemt kan tilslutte din PC. Hvis du finder flexplads i et kontorhotel i Ballerup, så vil det generelt set også være den billigste pladstype.

Det er en pladstype, som minder om det konventionelle lejemål bortset fra den evt. skiftede kontorplads i kontorfællesskabet. 

Fast plads

Modsat flexpladsen, så får du med en fast plads din egen faste kontorplads i kontorhotellet. En fast plads er en pladstype, som passer til både iværksætteren, den mindre virksomhed, den selvstændige og den mellemstore virksomhed.

Med en fast plads i et kontorhotel i Ballerup, så mikser du tankegangen om det konventionelle kontorlejemål med kontorfællesskabet, som gør at den faste kontorplads er omringet af muligheder for sparring og networking.

Den faste plads er typisk den mest populære pladstype i kontorhotellet, hvor du blot får et fast skrivebord samt kontorhotellets faciliteter/services. 

Lukket kontor

Et lukket kontor er ganske rigtigt som det lyder - nemlig et lukket kontor. 

Her får du muligheden for eget kontor, hvor du til hver en tid kan lukke døren. I et kontorhotel i Ballerup, så lejer du dig ind i et lukket kontor, hvor du kan skabe rammerne for dit helt eget kontor.

Et lukket kontor er tit fuldt møbleret ved indflytning, så når du træder ind minder det meget om det konventionelle kontorlejemål. Med et lukket kontor kan du lade døren stå åbent til kontorfællesskabet, mødes med de andre til frokost, en kop kaffe eller andet, men også vælge at lukke døren og fokusere på dine arbejdsopgaver. 

Hvordan er det at bo i et kontorhotel i Ballerup?

Ballerup er som tidligere fortalt i vækst og virksomheds tilgang af større stil. Dette har også haft en særdeles god påvirkning på kontorhotellerne i Ballerup, hvorfor vi i dette afsnit vil fortælle dig mere om, hvordan det egentlig er at bo i et kontorhotel i Ballerup.

Dynamisk handelsliv og visionær kommune

Den gode beliggenhed, den store koncentration af virksomheder og en hel del erhvervsområder har skabt en kommune med stort erhvervsliv og dertil et dynamisk handelsliv. Her er der stort og bredt udvalg af specialbutikker, discountbutikker samt cafeer og restauranter. Dermed er det rige muligheder for frokostmøder, indkøb på vej hjem eller en fredagsbar med kontorhotellet. Hermed er et kontorhotel i Ballerup fyldt med muligheder. 

Ballerup Kommune er en visionær kommune som har skabt store erhvervsområder heriblandt Lautruparken, Lautruphøj og Borupvang. Her er der også muligheder for at leje sig ind i et kontorhotel, hvor du igen placeres i moderne samt velbeliggende kontohoteller. Virksomheder såsom Dong Energy, Fujitsu, Siemens, Atea og mange flere er allerede at finde i kontorhotellerne i Ballerup. I et kontorhotel i Ballerup får du altså store netværksmuligheder og dagligdag i et visionært erhvervsliv. 

Danmarks svar på Silicon Valley

Ballerup Kommune huser mange IT-virksomheder, som har givet Ballerup omtale som Danmarks svar på IT-klyngen Silicon Valley. I den forbindelse findes også World Trade Center Ballerup, som er det moderne Business Center placeret i det centrale Ballerup. Her er der tale om et flerbrugerhus med 17.000 kvadratmeter udover det sædvanlige. Og med virksomheder såsom Fujitsu, Dong Energy m.fl. så er det ikke uden grund, at Ballerup er landets svar på Silicon Valley. Dette er måske også grunden til, at du søger efter kontorhotel i Ballerup?

Kontorfællesskab

Kunne du godt tænke dig at vide mere om, hvordan det er at være en del af et kontorhotel i Ballerup? Vi har i den anledning oprettet en informations-side til dig, som gerne vil vide mere om, hvad er et kontorfællesskab egentlig. 

Se alle kontorhoteller her: