Hjælp

Du er altid velkommen til at kontakte Ejendomstorvet.dk, hvis du har brug for hjælp eller support.

E-mail: info@ejendomstorvet.dk
Telefon: +45 93 98 98 98

Hvordan søger jeg specifikt på et område, en ejendomstype og nøgleord?

Du søger efter et specifikt område, en ejendomstype og/eller et nøgleord ved at følge nedenstående trin, når du er inde på forsiden af Ejendomstorvet. à INDSÆT LINK

Først og fremmest, skal du tage stilling til, om du er på udkig efter kontorhoteller, investeringsejendomme eller ledige lokaler til salg eller leje.

 1. Ledige lokaler – leje eller køb af lokaler til eget brug
 2. Investering – køb ejendom
 3. Kontorhotel – lej kontorpladser

Ledige lokaler – leje eller køb af lokaler til eget brug

 1. Vælg om du vil søge efter lokaler til leje eller om du gerne vil se de lokaler du kan købe
 2. Herefter kan du med fordel inddele din søgning efter den lokaletype, du er på udkig efter. På Ejendomstorvet. På Ejendomstorvet har vi inddelt lokalerne i følgende typer:
  1. Kontor
  2. Grunde
  3. Hotel & Restauration
  4. Bolig& Erhverv
  5. Værksted
  6. Café
  7. Andre typer
  8. Lager & Produktion
  9. Domicil
  10. Klinik
  11. Detailhandel & Butik
  12. Take away
 3. Vælg område, postnummer, vej eller lokaletyper i søgefeltet – her kan du fx søge efter ”Leje kontor i trekantsområdet med parkering”
 4. Klik Søg

Udseendet på siden har nu ændret sig, og du vil få fremvist alle de lokaler, der passer til det du netop har indtastet i vores søgeboks.

Da vi er Danmarks førende erhvervsportal, vil du få fremvist alle relevante lokaler. Synes du der er for uoverskueligt at skulle bladre igennem dem alle? Bare rolig, du kan benytte vores filter-funktion i venstre side, hvor du kan udspecificere din søgning yderligere, så du kun får vist lokaler, der passer til dine behov og ønsker.

Investering – køb ejendom

 1. Vælg lokaletype. Her kan du vælge følgende:
  1. Boligudlejning
  2. Hotel & Restauration
  3. Andre typer
  4. Detailhandel & Butik
  5. Grunde
  6. Kontor
  7. Lager & Produktion
  8. Domicil

Vælg eventuelt, hvorvidt du kun vil se Projektejendomme eller ejendomme i udbud

 1. Indtast område, postnummer, vej eller lokaletype i søgefeltet
 2. Klik Søg

Udseendet på siden har nu ændret sig, og du vil få fremvist alle de investeringsejendomme, der passer til dét, du netop har indtastet i vores søgeboks.

Da vi er Danmarks førende erhvervsportal, vil du få fremvist alle relevante investeringsejendomme. Synes du der er for uoverskueligt at skulle bladre igennem dem alle? Bare rolig, du kan benytte vores filter-funktion i venstre side, hvor du kan udspecificere din søgning yderligere, så du kun får vist investeringsejendomme, der passer til dine behov og ønsker.


Kontorhotel – lej pladser

 1. Vælg lokaletype
  1. Flexplads
  2. Lukket kontor
  3. Fast plads
 2. Vælg antal pladser – her kan du vælge mellem 1-19 pladser
 3. Vælg pris pr. plads – du kan vælge mellem 0-10.000 kr. pr. kontorplads
 4. Indtast område, postnummer, vej eller lokaletype i søgefeltet
 5. Klik Søg

Udseendet på siden har nu ændret sig, og du vil få fremvist alle de kontorpladser, der passer til det du netop har indtastet i vores søgeboks.

Da vi er Danmarks førende erhvervsportal, vil du få fremvist alle relevante kontorpladser. Synes du der er for uoverskueligt at skulle bladre igennem dem alle? Bare rolig, du kan benytte vores filter-funktion i venstre side, hvor du kan udspecificere din søgning yderligere, så du kun får vist kontorpladser, der passer til dine behov og ønsker.

Søgning af lokaletype ved kontorhoteller

Søgning ift. kontorpladser

Søgning af pris pr kontorplads

Hvordan sorterer/filtrerer jeg min søgning?

Når du har benyttet vores søgeboks eller er kommet ind via. vores menu, vil du få vist alle aktuelle lokaler eller ejendomme, som passer til dit valg af lokaletype, område osv.

Har du ikke taget nogle valg kan du blot klikke på knappen Søg, og dermed foretage valgene i filtermenuen.

I venstre side kan du se vores filtermenu, som du kan bruge til at filtrere din søgning yderligere og sortere de viste ejendomme/lokaler endnu mere.

Ledige lokaler – leje/køb til eget brug

 1. Leje eller køb
 2. Beliggenhed
 3. Lokaletype
 4. Etageareal – du kan vælge mellem 0-2.000+ kvadratmeter
 5. Årlig leje inkl. drift – du kan vælge mellem 0-1.000.000+ kr.
 6. Årlig leje pr. kvadratmeter inkl. drift – du kan vælge mellem 0-2.000+ kr.
 7. Afståelse/pris – du kan vælge mellem 0-1.000.000.000+ kr.
 8. Grundareal – du kan vælge mellem 0-10.000+ kvadratmeter

Filtermenu for ledige lokaler

Investering – køb ejendom

 1. Investering
 2. Beliggenhed
 3. Lokaletype
 4. Etageareal – du kan vælge mellem 0-2.000+ kvadratmeter
 5. Årlige lejeindtægter – du kan vælge fra 0-1.000.000+ kr.
 6. Afståelse/pris – du kan vælge mellem 0-100.000.000+ kr.
 7. Grundareal – du kan vælge mellem 0-10.000+ kvadratmeter
 8. Afkast – du kan vælge mellem -10% - +20%

Filtermenu for investering

Kontorhotel

 1. Vælg mellem flexplads, fast plads eller lukket kontor
 2. Vælg beliggenhed
 3. Vælg en eller flere faciliteter
 4. Vælg antal pladser – du kan vælge mellem 0-20+ pladser
 5. Pris pr. plads – du kan vælge mellem 0-10.000+ kr.
 6. Har du valgt lukket kontor, kan du også filtrere ud fra antal i kvadratmeter

Filtermenu for kontorhotel

Hvordan finder jeg mere info på emnet eller kontaktoplysninger på mægleren?

Du kan finde mere information omkring det ledige lokale eller den ejendom, som du ønsker mere viden omkring ved at klikke på knappen ”Se hos mægler”.

Derudover kan du også finde telefonnummer og e-mailadresse på den tilknyttede erhvervsmægler ved at klikke på ”Se nummer” og ”Se e-mail”. Her kan du ringe eller sende en mail til erhvervsmægleren, hvis du har spørgsmål eller gerne vil booke en fremvisning.

Ønsker du i stedet at blive kontaktet af mægleren, kan du klikke på ”bliv kontaktet” og udfylde dine kontakt-oplysninger i kontaktformularen

Afslutningsvis kan du klikke på ”Se alle billeder hos mægler”, hvor du vil blive sendt videre til mæglerens egen side. Her kan du finde mere information og flere billeder.

Kan Ejendomstorvet.dk hjælpe med at finde et lokale?

Ejendomstorvet er en erhvervsportal, der viser udbudte ledige lokaler og ejendomme til salg, leje og til ejendomsinvestering. Lokalerne og ejendommene bliver udbudt fra mere end 200 erhvervsmæglere og annoncører.

På Ejendomstorvet har vi ikke yderligere information omkring ejendommene og de ledige lokaler end der fremgår her på siden, men du kan nemt og hurtigt få mere information ved at kontakte den tilknyttede erhvervsmægler. Hvis du er i tvivl om, hvordan du får kontakt til erhvervsmægleren, kan du med fordel læse punktet Hvordan finder jeg mere info.

Hvorfor bør jeg oprette en søgeagent, og hvordan opretter jeg den?

Med en søgeagent får du Ejendomstorvet til at holde øje med den type lokaler eller ejendomme, som du leder efter. Derfor slipper du for selv at holde udkig efter, hvornår der kommer et nyt lokale eller en ny ejendom på Ejendomstorvet – vi gør arbejdet for dig, og giver dig direkte besked via. e-mail.

Alt du skal gøre, er at oprette en gratis bruger og fortælle Ejendomstorvet, hvad du søger efter og dine kriterier, og derefter vil du få en e-mail, så snart der er oprettet en annonce, der svarer til din søgning og dine søgekriterier.

Sådan opretter du en søgeagent

For at oprette en søgeagent skal du:

 1. Justere din søgning efter de lokale- eller ejendomstyper, som du gerne vil oprette en søgeagent. Når søgningen er færdig, skal du klikke på den blå knap ”Opret en søgeagent”. Denne finder du oppe over lokale- og ejendomsvisningen i venstre side henimod filtermenuen.
 2. Har du allerede en profil på Ejendomstorvet, kan du logge ind via. den lille pop-up, der er kommet frem. Har du ikke allerede en profil, kan du nemt, hurtigt og gratis oprette en profil med dit navn, din e-mail og et selvvalgt kodeord. Klik herefter Log ind
 3. Du har nu oprettet en søgeagent ud fra den søgning, du har lavet. Ønsker du at oprette flere søgeagenter, kan du med fordel klikke på Ejendomstorvets logo og indstille dine søgekriterier.
 4. Du vil nu modtage en e-mail med de lokaler/ejendomme, som passer med din søgning

Opret søgeagent

Hvordan annoncerer jeg mit lokale på Ejendomstorvet.dk

Ønsker du at annoncere dit lokale på ejendomstorvet.dk kan du læse mere under ”Bliv annoncør

Du kan også finde ”Bliv annoncør” nederst på vores side under Partner-login.

Hvordan bruger jeg kortet i min søgning?

Når du er i gang med en søgning, kan du vælge at benytte vores kort til at indsnævre din søgning til specifikke områder. Derudover kan du også nemt få et overblik over, hvor i landet vi har ledige lokaler/ejendomme.

For at søge via. kortet skal du:

 1. Klikke på knappen ”Kort” i højre side oven over de viste lokaler/ejendomme
 2. Zoom ind på kortet ved at benytte +. Zoom ud ved at benytte -. Du kan også gøre kortet større, ved at klikke på knappen
 3. Ønsker du at søge i et særskilt område på kortet, kan du benytte knappen med blyanten og markere det område, som du vil få vist aktuelle ejendomme/lokaler i
 4. Hvis der er en rund cirkel på kortet med et tal i, angiver det hvor mange ledige lokaler/ejendomme, der er i området. Ved at klikke på cirklen, vil kortet zoome ind på det område, hvor du finder de forskellige lokaler. Herefter kan du klikke på den hvide dråbeform, hvorefter du vil få en forhåndsvisning af lokalet/ejendommen med lidt information. Ønsker du mere information omkring lokalet/ejendommen, kan du klikke ”Se hos mægler”, som vil tage dig videre til erhvervsmæglerens side.
 5. Ønsker du at komme tilbage til visning af de forskellige lokaler/ejendomme uden kortvisning kan du enten klikke på knappen ”Kort” igen – eller klikke på ”Vis liste” i det øverste venstre hjørne på kortet

Søgning med kort

Udvidet kort søgning