Hjælp

Du er altid velkommen til at kontakte Ejendomstorvet.dk, hvis du har brug for hjælp eller support.

E-mail: info@ejendomstorvet.dk
Telefon: +45 93 98 98 98


Hvordan søger jeg specifikt på et område, en ejendomstype og nøgleord?

Du kan søge på specifikke områder, steder, ejendomstyper og nøgleord omkring lokaler/ejendommen ved at indtaste dine ønsker i søgefeltet. F.eks. ”leje kontor i trekantsområdet med parkering”. Når du har valgt dine søgekriterier vil du herefter få vist en liste med de emner, som opfylder dine søgekriterier.

Hvordan sorterer jeg i listen af emner?

Du kan sortere i rækkefølgen af emner i listen ved at klikke på ”sorter”. Vælg en sorteringsmulighed fra listen hvorefter rækkefølgen på emnerne ændres.

Sorter emner i listen

Hvordan finder jeg mere info på emnet eller kontaktoplysninger på mægleren?

Du kan finde mere information omkring emnet ved at klikke på knappen ”se hos mægler”. Derudover kan du finde telefonnummer og e-mailadresse på mægleren ved at klikke på ”se nummer” og ”se email”. Ønsker du at blive kontaktet af mægleren, kan du klikke på ”bliv kontaktet” og fylde dine kontaktoplysningerne i kontaktformularen. 

Find information om emnet hos maegler

Kan Ejendomstorvet.dk hjælpe med at finde et lokale?

Ejendomstorvet.dk er en internetportal, som viser udbudte ledige lokale og ejendomme til leje og salg fra landets erhvervsmæglere og annoncører. VI har ikke yderligere information omkring emnerne end hvad der fremgår på hjemmesiden. Vi yder derfor ikke denne service og henviser dig til at kontakte mægleren eller annoncøren. 

Hvordan opretter jeg en søgeagent?

Du kan oprette en søgeagent og tilmelde dig vores gratis og uforpligtende e-mailservice og få besked med det samme, når et nyt emne oprettes Ejendomstorvet.dk, som matcher dine søgekriterier. En søgeagent oprettes ved at specificere dine søgekriterier og klikke på knappen ”opret søgeagent”.

Opret en sogeagent

Opret din personlige profil med navn, e-mail og adgangskode og accepter at modtage e-mails fra Ejendomstorvet.dk. Du kan altid framelde services igen.

Login til sogeagent

Hvordan annoncere jeg mit lokale på Ejendomstorvet.dk

Ønsker du at annoncere dit lokale på ejendomstorvet.dk kan du læse mere under ”Bliv annoncør på Ejendomstorvet.dk