Ledige erhvervslokaler i Trekantsområdet

Trekantsområdet er det geografiske område mellem Vejle Fjord, Kolding Fjord og Lillebælt. I dette område er der en stor mængde virksomheder samlet, der gør området meget betydningsfuldt for erhvervslivet. Derfor kan du også finde mange forskellige erhvervslokaler i Trekantsområdet.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

De mest betydningsfulde byer i Trekantsområdet er Vejle, Kolding og Fredericia, og området består af syv kommuner:

Erhvervslokaler i Trekantsområdet har mange fordele

Trekantsområdet er et mekka for især produktionsvirksomheder. Det er et af Danmarks største produktionsområder, hvor der er flere store virksomheder, som producerer varer, og som er med til at udvikle industriområdet fremadrettet.

Med erhvervslokaler i Trekantsområdet vil du få lokaler i en region, der favoriserer det industrielle erhvervsliv og trangen til at skabe noget nyt. Dertil har dette område flere industriarbejdspladser end Danmarks tre største byer til sammen: København, Århus og Odense.

Du kan altså vide dig sikker på, at hvis du vælger et erhvervslokale i Trekantsområdet, så vil det ligge i en region i vækst.

Find store lagerhaller, produktionslokaler og kontorlejemål i Trekantsområdet

Når du søger efter erhvervslokaler i Trekantsområdet, består en stor del af resultaterne særligt af lager- og produktionslokaler. Disse lokaler er ofte store med tusindvis kvadratmeter og plads til lidt af hvert.

Udover de store produktionslokaler består erhvervslokaler i Trekantsområdet også af kontorlokaler med masser af plads og mange rum.

De store lagerlokaler, produktionshaller og kontorlokaler er særligt fordelagtigt for store virksomheder med mange medarbejdere og store produktioner, som gerne må ligge under det samme tag – eller som minimum tæt på hinanden.

At have kontor og lager- og produktionslokaler samlet giver en god grobund for virksomhedens effektivitet, når den er centraliseret i stedet for at være fordel over flere regioner.

Indtænk infrastruktur

En god infrastruktur kan være med til at gøre en positiv forskel for virksomhederne.

Der er en god infrastruktur i Trekantsområdet, hvilket er med til at få det hele til at køre rundt – og dermed hjælper infrastrukturen på væksten i området.

Søger du et område med motorveje, en industrihavn, jernbanenet og en international lufthavn? Så skal du have et erhvervslokale i Trekantsområdet.

Her får du nemlig netop alt dette, og denne infrastruktur sørger blandt andet for at varer let kan fragtes frem og tilbage, ligesom det giver dine medarbejdere en god mulighed for at kunne pendle, hvis de har bopæl et stykke væk fra arbejdspladsen.

Erhvervslokale til leje eller til salg i Trekantsområdet?

Her på Ejendomstorvet finder du både erhvervslokaler til salg i Trekantsområdet, ligesom du også finder erhvervslokaler i leje i Trekantsområdet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Trekantsområdet?

Trekantsområdet er et område mellem Jylland og Fyn, som strækker sig mellem Vejle Fjord, Kolding Fjord og Lillebælt

Hvilke kommuner består Trekantsområdet af?

Trekantsområdet består af syv kommuner, nemlig:

  • Fredericia Kommune
  • Kolding Kommune
  • Middelfart Kommune
  • Vejle Kommune
  • Billund Kommune
  • Haderslev Kommune
  • Vejen Kommune

Hvilke erhverv finder man typisk i Trekantsområdet?

Trekantsområdet er populært for industrielle virksomheder og erhverv. Området består derfor overvejende af lager- og produktionsvirksomheder med dertilhørende kontorlokaler

Hvilke erhvervslokaler finder man i Trekantsområdet?

Du finder i overvejende grad store produktionslokaler, lagerhaller og kontorlokaler i området. Ejendomme med såvel produktionslokaler, lagerlokaler og kontorlokaler passer godt til større industri- og produktionsvirksomheder

Er det en god idé med virksomhed i Trekantsområdet?

En virksomhed i Trekantsområdet kan være en rigtig god ide. Området indbyder til erhverv, infrastrukturen er ideel og interessen for området er stor. Det er derfor overvejende en god idé med en virksomhed i Trekantsområdet.