SENEST SET
FAVORITTER

Søvej 36, 6630 Rødding

Domicilejendom - en unik ejendom

4.295.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 215182Type : Kontor

Unikt mødelokale i planetariekuppelen

Et at områdets mest unikke domicilejendomme sælges.

Mange kender stedet fra da det var Orion Planetarium, og har sikkert fået vist et show om stjerner og planeter i den store kuppelsal, som er bygningens kerne. Ejendommen er opført i 1993, samme år som Orion Planetarium åbnede og hvor der årligt har været et stort antal besøgende, indtil stedet lukkede ved udgangen af 2016. I år 2021 erhvervede nuværende ejer ejendommen og har drevet virksomhedsdomicil fra ejendommen, indtil virksomheden blev solgt.

I ejendommens midte findes stadig den imponerende kuppelsal med plads til 60 personer, som i dag bruges til events, foredrag, kursus, koncerter mv.. I kuppelen findes stadig projektor, som kan vise nattehimlens stjerner og planeter. Et helt igennem unikt lokale, som med garanti ikke kan sammenlignes med andet i området.

Rundt om kuppelen er der åbne miljøer med mulighed for indretning af mødestationer, arbejdspladser, reception og lignende, det er også herfra der er adgang til toiletter og køkken. Der er adgang til dette område fra parkeringspladsen via vindfang. Der findes også lukkede kontorer i varierende størrelser. I alle lokalerne skal bemærkes den utrolig gode akustik, som giver et roligt miljø. Kontorerne er med et dejligt naturligt lysindfald fra de store facadevinduer. Indretning er tidssvarende og meget præsentabel, specielt skal fremhæves akustik og lys, som har været prioriteret højt. Der er fin kælder på 53 m².

I en fritliggende bygning findes et lille observatorium. Deruodover er der på grunden en lille dam og garagebygning fra 2004 på 48 m².

Grundarealet er på i alt 8.839 m² og er foruden bygningsmassen, med et stort parkeringsareal foran ejendommen og et stort græsareal. Der må på grunden bebygges 33% og der er således mulighed for at udvide den nuværende bebyggelse. I lokalplanen er der allerede afsat et byggefelt på 20x45 meter. Lige overfor ejendommen findes Jels Sø og Jels Vikingespil. Der er naturstier og den skønneste natur lige udenfor ejendommen.

Jels ligger centralt i Sønderjylland og fra ejendommen er der 25 minutters kørsel til Kolding, 20 minutters kørsel til Haderslev, 20 minutters kørsel til Vejen og under 20 minutters kørsel til nærmeste motorvejstilkørsel.

Her er mulighed for at erhverve sig en helt unik ejendom, beliggende naturskønt og på en stor grund. Med denne ejendom som domicil, vil besøgende huske de flotte rammer og ikke mindst den imponerende kuppelsal.

Forslag til anvendelse

Virksomhedsdomicil
Kontor

Økonomi

Pris i kr.
4.295.000,-
Pris pr. m² kr.
6.316,-
Årlige driftsudgifter kr.
25.495,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
37,-

Lokalet

Etage areal
680 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
8839 m²

Faciliteter

Vindfang
Kælder
Mødelokale
Parkeringsareal
Reception
Toiletter
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Kontor / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere