SENEST SET
FAVORITTER

Gl. Esbjergvej 3, 3A, 5 &, 6600 Vejen

Attraktiv beliggende grund

7.250.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 60301779Type : Grunde

Fleksibilitet og bred lokalplan med en vifte af muligheder

Denne spændende og velbeliggende projekt ejendom udgør en unik mulighed for nedrivning og efterfølgende opførsel af nye faciliteter. Beliggenheden er særdeles attraktiv, idet den nærmeste nabo vil være en nyopført Harald Nyborg, samt en Skousen butik og andre interessante virksomheder som bilforretninger, Jem&Fix, McDonald's med flere.
Ejendommen er omfattet af Lokalplan 298 fra 2018, som giver mulighed for etablering af udvalgsvarebutikker, mindre ikke-generende fremstillingserhverv i tilknytning til butikker og værkstedsvirksomheder. Der er også mulighed for opførelse af restauranter og lignende, hvilket bidrager til alsidigheden og attraktionen af området.
Den synlige beliggenhed ved en af de største indfaldsveje til Vejen by fra motorvejen gør ejendommen ekstra attraktiv. Med fokus på synlig kundehenvendelse og daglig kundestrøm er hensigten at skabe et levende centerområde, der tiltrækker besøgende og understøtter en dynamisk forretningskultur.
Grundarealet udgør ca. 7.234 m², og med mulighed for tilkøb af en ekstra ejendom kan det samlede areal udvides til 8.763 m². Nyligt etablerede adgangsveje og parkeringspladser i området forbedrer tilgængeligheden og skaber bekvemmelighed for både kunder og besøgende.
Alt i alt repræsenterer denne projektejendom en enestående investeringsmulighed for dem, der ønsker at deltage i udviklingen af et pulserende forretningsområde med en central og synlig beliggenhed.

Økonomi

Pris i kr.
7.250.000,-
Pris pr. m² kr.
1.002,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
377 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
7234 m²

Faciliteter

Parkeringsplads

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere