DETAILHANDEL/BUTIK TIL LEJE

Frue Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C

Fantastisk butikslejemål i hjertet af Aarhus

450.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 70 11 XX XX Se nummer
E-mail xx@sadolin-albaek.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Ved at klikke på ”KONTAKT MÆGLER” accepterer du, at mægler/udbyder af dette emne sender dig sine prospekter og kan kontakte dig pr. e-mail og telefon samtidig accepterer du at Ejendomstorvet.dk sender dig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE

Butikslejemål i prominent ejendom og med stor synlighed. Herskabelig stil, indrettet med respekt for bygningens historie.

Lejemålets areal er på i alt 262 m2, bestående af 143 m2 i stueplan, underetage med indvendig trappe 73 m2, kælder/depot, inkl. fællesareal, 46 m2. Kan anvendes til butik, café eller lignende. Der er glasfacade hele vejen rundt om hjørnet, hvilket giver et rigtig godt lysindfald i lokalet. Der findes desuden køkken- og personalefaciliteter samt tør, højloftet kælder. Lejemålet har en yderst optimal placering i hjertet af Aarhus og er beliggende i smukke omgivelser ved Vor Frue Kirke. Det er et hjørnelejemål, hvilket giver særdeles god synlighed ud mod Vestergade. Der er ganske kort afstand til Magasin samt de mange øvrige shopping-muligheder i centrum. Området byder desuden på adskillige restauranter og caféer. Fra ejendommen er der desuden let adgang til offentlige transportmidler via Klostertorv, hvorfra der kører flere buslinjer. Der er offentlig parkering foran ejendommen. Endvidere er der få hundrede meter til Magasins parkeringshus, hvor der også kan lejes faste p-pladser på månedsbasis. Lejemålets samlede leje andrager kr. 450.000 p.a., svarende til gns. kr. 1.700 pr. m2 p.a.

Læs mere

Økonomi

Årlig leje
450.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
450.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
37.500,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.718,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
262 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depot
Fællesareal
Glasfacade
Kælder
Parkering
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   

   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 175 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere