Værksteder til leje og salg i Århus

Århus tiltrækker i stigende omfang håndværks-virksomheder. Det kan aflæses på det store antal nyopførte erhvervsejendomme over de seneste år. Der er opført ejendomme til alle former for erhvervsanvendelse, herunder især til lager og produktion, værksteder samt logistik.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Der er også opført en del boligejendomme, herunder til boligudlejning og enkelte hoteller. I denne kategori får du det største samlede overblik over værksteder til køb og leje i Århus.

I Århus kommune er der erhvervsejendomme og erhvervslokaler i Århus, Skødstrup, Lystrup, Sabro, Harlev, Tilst, Trige, Hasselager, Solbjerg, Tranbjerg, Højbjerg, Viby, Risskov, Åbyhøj og Brabrand til leje og salg. 

Karakteristika for værksteder i Århus 

Udbuddet af ledige produktionslokaler til leje og salg er stort, men antallet af virksomheder i og omkring Århus er voksende. Derfor er behovet for produktionslokaler tilsvarende stort. Flere områder omkring Århus har en stor koncentration af erhvervsområder. Det drejer sig bl.a. om Århus N, Egå, Skejby, Viby, Hørning, Hasle, Odder, Tilst, Brabrand og Højbjerg.

Se Værksted her: