Find værksted til leje i Viborg

I Viborg er der lidt over 40.000 indbyggere og byen ligger i det nordlige Midtjylland i mellem Holstebro og Randers. Du kan med et værksted til leje i Viborg komme tæt på de lokale i området og have en lidt tættere og mere personlig kontakt med dine omgivelser. 

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Med et værksted til leje i Viborg ligger du tæt på produktion i høj kvalitet

Selv om Viborg er en mindre by, så skal man ikke tage fejl af erhvervslivet i byen. De levere kvalitetsvare og har gjort dette i mange år, de eksportere også til udlandet og er også en af landets bedste, når det kommer til industriproduktion. Viborg er hjemsted for Centeret for Industri og hvis du vil være sammen med nogle af de bedste, så skal du have et værksted til leje i Viborg. De har I Viborg en vision om at samle erhvervslivet og styrke vækst og være de bedste til det. Det stærke erhvervsliv giver din virksomhed det rette fællesskab til, at kunne udvikle potentialet og din egen succes. 

Som virksomhedsdrivende med et værksted til leje i Viborg, er der mulighed for at deltage i flere arrangementer, hvor du kan lære om start up - af en virksomhed, høre om andre virksomheders succeshistorier, få gode værktøjer og metoder til digitalisering af din virksomhed og til kommunikationen ud ad til. 

En by i udvikling og med mange tranport muligheder

Viborg ligger tæt på Randers og Silkeborg, der har en direkte forbindelse til Aarhus via. henholdsvis E45 og Herningmotorvejen. Der går også mange busruter og togruter, hvor der er forbindelse med de mindre omkringliggende byer og København. Med de mange muligheder for tranport og det gode erhvervsliv, vil et værksted til leje i Viborg være attraktivt og et sted, hvor der sker meget udvikling i form af forskning, som kan komme dit værksted til leje i Viborg til gavn. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det gratis at søge efter værksteder til leje på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter værksteder til leje samt andre erhvervslokaler, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige værksteder til leje er gratis.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere værkstederne ud fra areal, lokaletype og husleje.

Hvilke typer erhvervslokaler til leje kan jeg finde i Viborg?

Du kan finde mange forskellige ejendomme og erhvervslokaler i Viborg. Det kan fx være værksteder, butikslokaler, kontorer, produktionshaller, restauranter osv.

Hvad kan jeg bruge et værksted i Viborg til?

Du kan bruge et værksted til mange forskellige ting: det kan være et autoværksted, et værksted til snedkermøbler, et værksted til håndværk såsom kunst, smykker osv. Kun din fantasi sætter grænser for dit værksted i Viborg.

Hvor kan jeg finde værksteder til leje henne?

På Ejendomstorvet kan du finde ledige værksteder til leje i hele Danmark - herunder Viborg. Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, hvilket giver dig det bedste overblik over ledige værksteder til leje i hele Danmark.

Se Værksted til leje her: