Værksteder til leje i Holstebro Kommune

Byen Holstebro finder man i det nordvestlige Jylland med et indbyggertal på næsten 36.500. Byens placering er med til at gøre den til et handelssted fordet  omkringliggende område, som består af mindre landsbyer. Afstandene heroppe er lidt længere end i andre dele af landet, men dette er ingen begrænsning for byen og dit værksted til leje i Holstebro.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Med et værksted til leje i Holstebro har du industrien som nabo

I Holstebro har man et stærkt erhvervsliv inde for industrien, hvor der bliver produceret møbler, fødevare, jernprodukter og kemiske produkter. Bl.a. er virksomheden Vald. Birn A/S beliggende i Holstebro, et gammelt jernstøberi der producere støbejern til automobilindustrien blandt flere. Dit værksted til leje i Holstebro vil med andre stærke industrielle virksomheder beliggende tæt på, kunne opnå et godt kundegrundlag og gode netværksforbindelser. Det kan derfor vise sig at det er en god ide at have et værksted til leje i Holstebro.    

I Holstebro kan du få vejledning om at drive en virksomhed i området

Med et værksted til leje i Holstebro har du ikke kun erhvervslivet tæt på, du kan også via kommunen få vejledning til din virksomhed og hvilke muligheder det kan bringe at have et værksted til leje i Holstebro. Hvis du f.eks. vil være leverandør til det offentlige, så kan du tage kontakt til en kontaktperson, som kan rådgive din virksomhed om, hvordan den kan blive en leverandør. 

Der findes flere transportmidler til Holstebro

Fra Holstebro kan du komme let til Herning, der ligger 35 km syd for byen, via motorvejsforbindelsen Holstebromotorvejen. Af andre transportmidler til byen kan nævnes tog, som stopper ved togstationen i byen, der kan også benyttes en busforbindelse, som igen vil give mulighed for let at komme til og fra Holstebro. Dette kan være en vigtig faktor for dit værksted til leje i Holstebro.

Se Værksted til leje her: