SENEST SET
FAVORITTER

Søndergade 12, 6800 Varde

Velbeliggende restaurant udlejes i Varde

240.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 5344-LType : Hotel & Restaurant

Flotte og istandsatte lokaler til leje

Introduktion:
Nordicals udbyder et velbeliggende restaurantlejemål i Varde til leje. Lokalerne anvendes i dag til restauranten Gastrobaren no. 12, og rummer alle de nødvendige faciliteter til velfungerende restaurantdrift. Ejendommen er renoveret både ude og inde i 2019 med respekt for detaljer og den bevaringsmæssige værdi, bl.a. med nye vinduer og tag, og i forbindelse hermed er der i restauranten indsat nyt industrikøkken med fedtudskiller.

Beliggenhed:
Ejendommen har en central og synlig beliggenhed på den tættrafikerede hovedvej, ind mod Varde centrum, Søndergade. Der er således megen daglig trafikstrøm forbi ejendommen, og da den arkitektonisk skiller sig ud fra de øvrige omkringliggende bygninger, er den let genkendelig og bemærkes ejendommen i den grad af forbipasserende.

Beskrivelse:
Lejemålet er beliggende i en ejendom opført i 1900, jf. BBR. Det fordeler sig på 98 m² i hele ejendommens stueetage. Lokalerne er pt. indrettet i hyggelig og indbydende stil til restauranten Gastrobaren no. 12. Her er et stort lokale med plads mange spisende gæster, nyt og moderne industrikøkken, samt en dejlig indhegnet terrasse foran ejendommen, ligeledes med plads til restaurantens gæster. I baggården findes et 50 m² skur, ideel til lager og opbevaring.

Anvendelse:
Lejemålets gode faciliteter og kvalitet gør det velegnet til mange former for restaurant og café. Ejendommens synlighed og de gode tilkørselsforhold gør det også oplagt til udbud af take away, ligesom de indbydende rammer er optimale til selskabslokaler ved afholdelse af større arrangementer og begivenheder.

Kontakt Nordicals i dag på 7611 0160 og hør nærmere eller book en fremvisning.

Forslag til anvendelse

Take away
Café
Restaurant

Økonomi

Årlig leje
240.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
240.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
20.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.449,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
98 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
432 m²

Faciliteter

Terrasse
Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere