SENEST SET
FAVORITTER

Grønlandsvej 2, 8660 Skanderborg

Markant domicilejendom

540.450,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200173513Type : Lager & Produktion

Markant domicilejendom med mange anvendelsesmuligheder

Introduktion
Markant domicilejendom beliggende centralt i Skanderborgs erhvervskvarter sælges/udlejes. Ejendommen, som ligger på en hjørnegrund med stor synlighed til både Sverigesvej og Danmarksvej, kan, udover den nuværende anvendelse som ?bilhus?, tænkes at have mange andre anvendelsesmuligheder, da plangrundlaget for området bl.a. tillader pladskrævende detailhandel.

Beliggenhed
Ejendommen er beliggende i et udbygget erhvervsområde i Skanderborg syd for Aarhus på en synlig hjørnegrund med facade til såvel den trafikerede Sverigesvej ved indkørslen til erhvervskvarteret som Danmarksvej. Lokalplanen tillader bl.a. pladskrævende detailhandel, hvorfor kvarteret indeholder flere veletablerede bilhuse, byggemarkeder mv., hvilket sikrer en god tilstrømning af handlende til området. Ejendommen ligger desuden med kort afstand til Motorvej E45 med ca. 2,5 km. til motorvejstilkørslen Skanderborg N/ Stilling og ca. 4 km. til motorvejstilkørslen Skanderborg V i sydgående retning. Køretiden til Skanderborg midtby er ca. 5 min., mens Aarhus nås på under 20 min. Der er endvidere gode offentlige transportmuligheder til området i form af både bus og tog fra bl.a. Aarhus.

Beskrivelse
Ejendommen på i alt 947 m² fremstår præsentabel med sine røde murstensfacader og store glaspartier. Ejendommen består overordnet set af to sammenbyggede afsnit. Forrest et showroom på 381 m² med indbygget kontorområde og bagved et opvarmet og isoleret værksted/ lager på 566 m², heraf 67 m² på indskudt dæk, med adgang til velfærdsfaciliteter.

Værkstedsafsnittet er opdelt i to afdelinger med et centralt placeret lager imellem de to afdelinger. Der er tale om regulære og søjlefrie arealer med en god loftshøjde på hele 6,3 meter i kip og 4,6 meter i siderne. Hallerne fremstår med hvidmalede vægge og lyse, akustikdæmpende troldtektlofter, der, sammen med ovenlysvinduerne og den opsatte grundbelysning, skaber et lyst og venligt arbejdsklima. Gulvet er betongulv med plads til i alt 6-7 lifte. Adgangen til den ene hal sker via to automatiske aluhejseporte i niveau med udvendigt terræn på bygningens forside med målene 4,0 x 3,8 (h x b). Den anden hal er forsynet med portadgang placeret i ejendommens gavl med målene 4,0 x 4,0 (h x b). Parallelt med denne hal forefindes desuden en mindre klargørings-/ vaskehal, som ligeledes tilgås via port i gavlen, som her måler 3,0 x 3,0 meter. Værkstederne er desuden forsynet med udsugning, trykluft og olieudskiller. Fra værkstederne er der videre adgang til frokoststue samt bad- og omklædningsfaciliteter.

Ejendommens showroom er beliggende forrest i bygningen. Lokalet er lyst og indbydende med store vinduespartier fra gulv til loft isat den markante facade mod både Sverigesvej og Danmarksvej. Der er tale om regulære og søjlefrie arealer med en loftshøjde på 2,5 meter under spær. Lofterne er lyse, akustikdæmpende troldtektlofter med opsat grundbelysning, mens gulvet er lyst småstensgulv. Ved indgangen til showroomet forefindes et åbent kontormiljø. Herudover forefindes et aflukket sælgerkontor, et mødelokale med opsat te-køkken samt toiletfaciliteter. Foruden bygningens hoveddør, der leder ind til lokalet, er showroomet forsynet med portadgang i ejendommens gavl med målene 2,5 x 3,0 meter (h x b).

Ejendommen er beliggende på en større grund på 2.399 m². Udenomsarealerne er befæstet med SF-sten og asfalt og giver gode muligheder for udstilling, parkering samt tilkørselsforhold til hallerne.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om denne ejendom eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil nr. 3159 4258 eller mail:

Forslag til anvendelse

Lager
Værksted

Økonomi

Årlig leje
540.450,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
540.450,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
45.038,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
571,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
947 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bad
Betongulv
Glasparti
Mødelokale
Omklædningsfaciliteter
Parkering
Toiletfaciliteter
Port
Køkken
Lager

Teknik

Lift
Udsugning

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere