SENEST SET
FAVORITTER

Messingvej 13, 8940 Randers SV

Produktion-/lager med nyere kontor

494.100,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7020 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 7249RType : Lager & Produktion

Erhvervsejendom anvendelig til bl.a. produktions- /lagerformål, showroom, salg mv.

Erhvervsejendom anvendelig til bl.a. produktions- /lagerformål, showroom, salg mv.

Ejendommen er netop blevet solgt til en lokal investor, der ønsker at udleje ejendommen.

Ejendommen er beliggende i særdeles attraktivt erhvervskvarter ved Århusvej og Hammelvej, der er udlagt til centerformål i henhold til nyere lokalplan.

Ejendommen er opført over stålspær i frit spænd (frihøjde facade ca. 2,5 meter og i kip ca. 6,0 meter) og med ydervægge i betonelementer med søsten. Der er saddeltag belagt med bølgeeternitplader og indlagte to gennemgående lysbånd. Gavltrekanter er beklædt med stålprofilplader. Gulve er lagt i glat beton. Der er to manuelle aluhejseporte (B: 3,0m og H: 2,4m) og vinduer i træ monteret med termoruder.
Vinduer i kontorafsnittet er udskiftede til træ/alu i forbindelse med istandsættelse af kontorafsnittet.

P.t. indrettet med et afsnit til produktion med udsugningsanlæg med fem punktudsug, traverskran på 1.500 kg ved porten og trykluft, et værkstedsrum med spånsugning, et teknik/lagerrum med mindre udsugningsanlæg, og et afsnit til montage/lager med pallereoler, samt et præsentabelt og nyistandsat afsnit med kontorer og velfærdsrum. Stor lagerhems ovenpå kontorer og velfærdsrum.
Der er toilet i produktionen, i montage/lageret og i kontorafsnittet.

Der henvises til indretningsplanen i lejeopstillingen.

Ejendommen er forsynet med 160 Amp.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme og der er caloifereblæsere i hallen og radiatorer med termostater i kontorer og velfærdsrum.

Udenomsarealerne er befæstet med belægningssten ved gavlen til personale- og kundeparkering, samt ved fremkørsel til de to porte. Øvrige arealer er udlagt med ral til parkering og oplag.

Stort regulært grundareal udlagt med græs kan medlejes efter nærmere aftale. Arealet har p.t. hegn mod nabo mod nord og mod vest.

Lejemålet kan overtages efter nærmere aftale.

Området:
Randers har en attraktiv beliggenhed, god infrastruktur med nærhed til motorvejsnettet, stort vækstpotentiale, konkurrencedygtige priser og et godt udbud af kultur og byliv. Argumenterne for at investere i Randers er mange, og byen gennemgår i disse år også en kæmpe forvandling.

Randers Kommune har gang i et omfattende byudviklingsprojekt, der går under navnet Byen til Vandet. Projektet har blandt andet til formål at fremtidssikre byen mod både trafiktrængsel og klimaudfordringer. Randers' nuværende havn skal flyttes syd for Randers Fjord til et nyt og forbedret havneområde. Det nuværende havneområde omdannes i stedet til et ca. 59 ha. stort, grønt byområde, som forbinder byen til vandet. Projektet er det største udviklingsprojekt i Randers' historie.

Erhvervslivet i Randers er stærkt og mangfoldigt. Der er flere store, veletablerede virksomheder i og omkring byen. Blandt dem er slagterivirksomheden Danish Crown, der er blandt landets største virksomheder, og den har sit hovedkontor placeret i Randers.

Randers' centrale beliggenhed i Østjylland gør, at byen er godt forbundet med resten af Jylland, hvor der via det jyske motorvejsnet er kort afstand til Aarhus, Aalborg og Midtjylland. Randers Kommune har 40.113 arbejdspladser, og med byens gode geografiske placering er der mange tusinde arbejdspladser i rækkevidde inden for en times kørsel.

Indbyggere by/kommune: 62.633/98.190 (2021).

Forslag til anvendelse

Produktion
Lager

Økonomi

Årlig leje
494.100,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
494.100,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
41.175,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
344,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
1437 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5004 m²

Faciliteter

Toilet
Kundeparkering
Lagerrum
Parkering
Saddeltag
Port
Lager
Kontor

Teknik

Fjernvarme
Radiatorer
Udsugningsanlæg

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere