SENEST SET
FAVORITTER

Vedbæk Stationsvej 19A, 2950 Vedbæk

208 m² Restaurant / Café • Vedbæk

260.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@ll.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 11502913Type : Hotel & Restaurant

På en af de mest centrale placeringer i Vedbæk ligger dette spændende lejemål med mange muligheder for alternativ anvendelse

På en af de mest centrale placeringer i Vedbæk ligger dette spændende lejemål, i en ugeneret gård, lidt tilbagetrukket fra Vedbæk Stationsvej. Lejemålet har mange spændende anvendelsesmuligheder som eksempelvis restaurant, café, kontor eller klinik.

Lejemålet består af i alt 208 m² fordelt på to ”afdelinger”. Når man træder ind i lejemålets entré er der lidt garderobeplads på venstre hånd samt adgang til lejemålets 2 toiletter.
Hvis man går til venstre, kommer man til et møbleret serveringslokale med plads til ca. 30 gæster samt et fuldt monteret og funktionelt køkken med godkendt udsugning. Denne del af de ledige lokaler er selvfølgelig velegnet til restaurant el.lign.. Kan man bruge lokalerne til andet formål, er det også en mulighed.

Til højre for indgangspartiet finder man nogle lidt usædvanlige og sjældne lokaler. Man går nogle trin op og kommer til et rum, som er domineret af en stor specialbygget bar, med hvad dertil hører samt nogle siddepladser ved de store vinduer, som både sørger for et dejlig naturligt lysindfald i dagtimerne ligesom de forener inde- og udearealer. Bag baren er der et mindre anretterkøkken med bl.a. osmose anlæg, bain-marie, ismaskine og køleskabe. En god trappe fører ned til underetagen, som først og fremmest består af et udmærket lokale med godt lysindfald, som før har rummet billardbord og en masse siddepladser. I tilknytning hertil er et kontor, et lager og et personaletoilet.

Alt er i fin og nymalet stand.

Ydermere medfølger en hyggelig gårdsplads, indrettet til udeservering med ca. 30 pladser, hvor man kan nyde eftermiddagssolen. I gården er der også lidt parkering man deler med de andre butikker.

Forslag til anvendelse

Café
Restaurant
Bar

Økonomi

Årlig leje
260.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
260.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
21.667,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.250,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
208 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Anretterkøkken
Gård
Parkering
Toiletter
Udearealer
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Køleskab
Udsugning

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere