SENEST SET
FAVORITTER

Kærvej 8, 2970 Hørsholm

Domicil i Hørsholm

768.500,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4826 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 34202637Type : Kontor

Domicil i Hørsholms attraktive erhvervskvarter

Bygningen på Kærvej 8 er bygget i 1815 og er opført med 2 fulde etager samt udnyttet tagetage og med fuld kælder/underetage.

Der er indgang til bygningen i den vestlige gavl til hovedtrappe som betjener alle bygningens etager og hvor der ligeledes er installeret toiletter og bade faciliter med vægfliser og gule gulvklinker på hver etage.

Underetagen indeholder stor kantine på ca. 90 m² med fritlagte sortmalede bjælker og kantinefaciliteter som er fælles for alle bygningens brugere/lejere, herudover produktions- og anretter køkken, installations- og fyrrum samt fælles mødelokale med glasvægge på ca. 25 m².

Stueetagen på i alt 175 m² indeholder indgang fra trapperummet til reception/storrumskontor med fritlagte sortmalede bjælker og massive brede egetræsplankegulve, der er arbejdspladser i begge sider af bygningen og herfra er der adgang til mødelokale på 25 m² med glasvægge samt til fordelingsgang i midten af bygningen hvorfra der er adgang til cellerumskontorer, it-rum og stort åbent kontorfællesskab.

Første sal på i alt 175 m² indeholder indgang fra trapperummet til storrumskontor på ca. 100 m² langs bygningens nordlige facade samt storrumskontor på ca. 25 m², it-rum og mødelokale på ca. 25 m² med glasvægge i den anden side. Der er i alle rum fritlagte sortmalede bjælker og massive brede egetræsplankegulve og installeret it-arbejdspladser langs vinduer i facaderne.
Tagetagen på i alt 120 m² indeholder indgang fra trapperummet til yderst charmerende tagrum/loungeområde med fritstående skorstenspibe, fritlagte spær konstruktioner/bjælker og ovenlysvinduer samt massive brede egetræsplankegulve som giver en helt speciel stemning og atmosfære. Lejemålet er indrettet som et stort åbent lokale på ca. 90 m² med ca. 10 arbejdspladser samt mødelokale med glasvægge på ca. 30 m² indrettet i den østlige ende af lejemålet.

Der er indrettet parkeringsplads ved bygningens vestlige gavl med plads til ca. 25 parkeringspladser.

Forslag til anvendelse

Domicil
Kontorfællesskab

Økonomi

Årlig leje
671.750,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
768.500,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
64.042,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.191,-
Årlige driftsudgifter kr.
96.750,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
150,-

Lokalet

Etage areal
645 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3132 m²

Faciliteter

Bad
Bjælker
Gulvklinker
Kantine
Kælder
Loungeområde
Mødelokale
Parkeringsplads
Reception
Storrumskontor
Toiletter
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Kontor / - Apr2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere