SENEST SET
FAVORITTER

Nørregade 11, 3300 Frederiksværk

Indretningsklart butikslokale

114.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8845Type : Detailhandel/butik

Indretningsklart butikslokale med central beliggenhed

I Nørregade 11 udbyder vi nu dette erhvervslejemål, der med en god og synlig facade placerer sig centralt i Frederiksværk, hvor I kan blive en del af en by, der med masser af lokale beboere såvel som besøgende bestemt er i trivsel.
Det rummelige butikslokale åbner sig op fra den hyggelige gågade med flotte, dobbelte glasdøre, der lader lyset strømme ind og forbinder butikken til området, så forbipasserende kan se helt ind til bagenden af lokalet. Der er ydermere åbnet op mod en mere privat køkkenafdeling, hvor der er både håndvask og mulighed for opbevaring, og her er der ydermere trappenedgang til kælderetagen, hvor endnu et kæmpe lokale, et mindre disponibelt rum samt et toilet alt sammen er placeret. Plads er der altså nok af, og de velholdte, lyse og indbydende faciliteter skaber det perfekte grundlag for mange forskellige butiksprojekter, så I hurtigt kan starte op og komme i gang.
Med en beliggenhed i gågaden bliver det næppe bedre. Det er nemlig her folk færdes, både når de er på udkig efter specifikke varer, eller når de blot ønsker en hyggelig dag ude i byen. I kan derudover godt glæde jer over, at Frederiksværk er en utroligt grøn by tæt på naturskønne områder og udendørsaktiviteter, der tiltrækker mange besøgende året rundt. Byen er derudover et knudepunkt i Halsnæs, hvor over 31.000 borgere vil benytte byen, når de ønsker større udvalg og et hyggeligt byliv.
Så har I været på udkig efter et velholdt og flot butikslokale med en fordelagtig beliggenhed i rolige omgivelse, så behøver I ikke kigge længere, for her er det.

Økonomi

Årlig leje
114.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
114.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
9.500,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
851,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
134 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Kælderetagen

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere