SENEST SET
FAVORITTER

Nørregade 19A, 3300 Frederiksværk

Store og lyse butikslokaler i Frederiksværk

229.900,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8644Type : Detailhandel/butik

Store og lyse butikslokaler på gågaden i Frederiksværk

På gågaden i Frederiksværk ligger en velholdt forretning, der pt. er indrettet som en herretøjsbutik. Mulighederne er dog mange i disse lokaler, der nu udbydes til leje med mange muligheder for videre anvendelse bag de store facadevinduer.

Lad os starte med placeringen. Nørregade strækker sig parallelt med kanalen og er én af de bedste strækninger for at på Frederiksværks charme helt op under neglene. Netop her er selve midtbyen. Butikker, spisesteder og caféer ligger side om side og frister de besøgende med utallige tilbud, der både kan lokke inkarnerede frederiksværkere og besøgende turister til. Langs kanalen er der masser af gode parkeringsmuligheder, og der er kun 10 minutters gang til byens togstation.

Bag den gule facade gemmer butikken sig, og med sine store vinduespartier inviteres man allerede fra første øjekast ind i butikkens udvalg. Selve erhvervet består af to butikslokaler i åben forbindelse med niveauforskelle, mens der derudover er flere disponible rum til personalet. Rummene er naturligvis udstyret, så der både er plads til betjening bag kassedisken og ugenerede prøverum, og den dynamiske indretning skaber i dén grad et spændende erhverv - ikke bare som tøjforretning, men som alle former for butik.

Det er værd at bemærke den imponerede loftshøje og lokalernes stand, der er lige til at tage i brug, mens fritlagte hanebåndsspær skruer helt op for stemningen, der passer lige ind i Frederiksværks ånd. Dertil kommer trægulvene og den gennemtænkte belysning, der tilsammen former butikkens særlige kvaliteter.

Forslag til anvendelse

Café
Butikker
Butik
Tøjforretning

Økonomi

Årlig leje
229.900,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
229.900,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
19.158,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.100,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
209 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Parkeringsmulighed
Prøverum

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere