SENEST SET
FAVORITTER

Nørregade 19A, 3300 Frederiksværk

Nyrenoveret butikslokale

96.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8522Type : Detailhandel/butik

Nyrenoveret butikslokale på hovedgaden i Frederiksværk

Hvis målet for din butik er en central placering i Frederiksværk, får du det ikke meget bedre end på Nørregade 19A: byens hovedgade. Her flytter du ind i et sæt nyistandsatte lokaler, der stort set bare skal indrettes, før du kan slå dørene op for dine kunder.

To enorme vinduespartier og en glasdør i samme højde udgør hovedpunkterne i facaden mod fortovet, der giver en imponerende synlighed, når forbipasserende kaster blikket gennem ruderne og ind mod udstillingen - og med mulighed for også at fremvise udvalget udenfor under markisen, er der endnu større mulighed for at fange potentielle kunders interesse.

Selve butikken består af ét stort lokale med hvide lofter og vægge samt integreret LED-belysning, mens to mindre disponible rum er oplagte til personalepleje og lageropbevaring og WC'et tjekker den sidste nødvendighed af.
Med hensyn til gulv belægning, aftales dette nærmere med udlejer.

Hvor selve butikslokalet er virkelig lyst og indbydende, er det også enormt indretningsvenligt. Lysindfaldet gør det muligt at være kreativ med udstillingen, uanset hvad du sælger, og der er sågar mulighed for at etablere prøverum, betalingsområde eller blikfang med kunst.

Nørregade strækker sig gennem den sjælfulde handelsby fra kanalen mod shoppingcentret iNoord. Her er et bredt udvalg af forretninger og spisesteder, som ikke kun de lokale får glæde af: Frederiksværk er en søgt destination for danske og udenlandske turister, som kommer for at opleve den gamle bys sjæl, der i særdeleshed cementerer sig omkring den gamle mølle. Adressen er i byens absolutte centrum, og derfor er der aldrig langt til noget. Togstation, parkeringsmuligheder, dagligvareindkøb, idræt og uddannelsesinstitutioner ligger alt sammen i umiddelbar nærhed, mens Roskilde Fjord og Arresø er endnu to seværdigheder, som bringer byen på landkortet.

Hør mere om dine muligheder - kontakt os i dag.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig leje
96.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
96.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
8.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.600,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
60 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
605 m²

Faciliteter

Parkeringsmulighed
Prøverum
Wc

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere