SENEST SET
FAVORITTER

Kirke Værløsevej 14, 3500 Værløse

Showroom / lettere produktion

190.650,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4421 XX XX Se nummer
E-mail xx@metzscherhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: ME1966bType : Kontor

Fleksible lokaler i præsentabel og centralt beliggende ejendom

3 lejemål bliver ledige i markant og præsentable ejendom, der har den bedst tænkelige og synlige beliggenhed mod Kirke Værløsevej.

I stueplan er ca. 461 m² kontorareal ledigt, på 1. sal bliver ca. 484 m² lyse kontorarealer ledige og lejeren af flotte arealer i underetagen er flyttet til nyindrettede lokaler i stueplan, hvorfor ca. 338 m² showroom / kontor / lager er ledige for ny lejer. De angivne arealer er incl. fællesarealer og kan lejes samlet eller hver for sig.

Adgang til kontorarealerne i stueplan og på 1. sal foregår via flot glasindgangsparti midt i ejendommen, hvor der er trappe og elevator til 1. sal og underetage.

Det ledige areal i stueplan er på ca. 461 m² og kontorarealerne fremstår lyse og indbydende med flotte mahogniparketgulve og flere glasskillevægge. En spændende fleksibel indretning, der p.t. er en blanding af storrumskontorer / undervisningslokaler samt mindre kontorer / mødelokaler. Lejemålet er velegnet til alle former for kontor / liberalt erhverv, kursusvirksomhed, showroom o. lign., der kan drage nytte af den centrale beliggenhed. En del af lokalerne vil tillige være anvendelige til lettere produktion el.lign. Dette lejemål kan evt. opdeles i mindre lejemål efter nærmere aftale, ligesom udlejer er indstillet på at tilpasse indretningen, således at den matcher ny lejers behov.

Køkken samt pæn stor toiletkerne med bad i stueplan er som udgangspunkt fællesareal for ny lejer og én anden lejer i stueplan.

På 1. sal bliver et flot, lyst og indbydende lejemål ledigt. Lejemålet er på ca. 484 m² og er indrettet med kontorer / mødelokaler af varierende størrelse, lækkert spisekøkken samt flot toiletkerne. Indretningen kan evt. tilpasses efter nærmere aftale med ny lejer.

Endvidere er ca. 338 m² super flot og spændende areal med god loftshøjde ledige i underetagen. Lejemålet er fritlagt i den ene side og forsynet med dør- / vinduespartier samt elektrisk rulleport og vil være perfekt til showroom kombineret med lager el.lign.

Der er parkeringsareal omkring bygningen og parkeringspladserne er fordelt mellem de forskellige lejemål.

Ejendommens samlede areal er på 2.765 m² og er opdelt i flere lejemål af forskellig størrelse.

Fra ejendommen er der få min. kørsel til Hillerød-motorvejen og dermed det overordnede motorvejsnet samt få min. gang til S-tog, indkøbsmuligheder og bymidte.

Ring for nærmere præsentation.

Forslag til anvendelse

Kontor
Liberalt erhverv

Økonomi

Årlig leje
143.650,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
190.650,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
15.888,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
564,-
Årlige driftsudgifter kr.
47.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
139,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
338 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bad
Fællesareal
Glasindgangsparti
Glasskillevægge
Spisekøkken
Parkeringsareal
Storrumskontor
+Mere

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Kontor / - Jun2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK