SENEST SET
FAVORITTER

Frederiksværkvej 20, 3600 Frederikssund

Kontor/sundhedshus i Frederikssund

394.125,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 11404868Type : Kontor

Lejemål opdateres i moderne stil

• Fleksible indretningsmuligheder
• 375 m²
• Mulighed for handicapadgang og -toiletter
• Lejemål opdateres i moderne stil i samarbejde mellem lejer og udlejer
• Gode parkeringsforhold
• Mulighed for showroom eller butik

Centralt placeret ejendom med lejemål til kontorbrug, sundheds- eller lægehus
Vi har nu fornøjelsen af at udbyde et eller flere lejemål i denne store ejendom, centralt beliggende i Frederikssund. Ejendommen huser i dag det populære Frederikssund Motionscenter og endvidere lager for Haldor Topsøe. Hertil findes ca. 375 m² ledigt kontorareal, som blot venter på den rette lejer, og en opdatering efter lejers ønsker. Udlejer ønsker at indgå i en dialog med potentielle lejere om indretningen, stilen og materialevalg. Således kan lejer få det præcis som ønsket. Lejemålene er fordelt i 2 bygninger med hver 2 etager, og en flot grøn gård i midten. Der kan etableres tag over gården, hvorved der skabes et atrium mellem bygningerne. Dette vil oplagt kunne fungere som lounge, mødeområde, kantine og reception m.v. Udlejer påtænker en større opdatering af ejendommens facader og på sigt en udvikling af ejendommen til boxbutikformål. Dette vil dog ikke have indvirkning på kontorbygningen, udover at udenomsarealerne opdateres, aktiveres og forskønnes, ligesom det vil skabe mere liv omkring ejendommen. Ejendommen er opført i built-up betonelementer og har fladt tagpaptag med ovenlysvinduer. Der er et skønt lysindfald i lokalerne grundet de mange vinduer på begge sider af bygningerne. Vinduerne er monteret med termoruder. Lejemålene
har i dag nedsænket flådeloft og gulvtæppe på gulvene, men dette kan ændres til kommende lejer. Der er meget gode parkeringsforhold omkring ejendommen, og lejer kan forvente at der allokeres et passende antal p-pladser til lejemålet.

Lejemål på Frederiksværkvej centralt i Frederikssund
Ejendommen er meget velbeliggende i Frederikssund, på grænsen mellem boxbutikområdet omkring Smedetoften og J.F. Willumsensvej, og Frederikssund Gymnasium på den anden side af Frederiksværkvej. I området findes flere større byggemarkeder, tankstationer, møbelforretninger, take-away forretninger, bilforhandlere m.v. Mod øst findes Nordsjællands Hospital – Frederikssund, og mod vest Frederikssund Svømmehal og Roskilde Fjord. Lidt mod syd findes bymidten, Sillebroen Shopping Center og Frederikssund Station, hvorfra der går S-tog mod København. Stationen ligger bare 1,4 km fra ejendommen. Der er god infrastruktur omkring ejendommen med masser af p-pladser, og tilkørselsforholdene forventes kun at forbedres i forbindelse med udvikling af ejendommen. Fra ejendommen er der ca. 20 km til Hillerød, 27 km til Roskilde og 43 km til København.

Forslag til anvendelse

Motionscenter
Kontor

Økonomi

Årlig leje
375.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
394.125,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
32.844,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.051,-
Årlige driftsudgifter kr.
19.125,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
51,-

Lokalet

Etage areal
375 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Atrium
Gulvtæppe
Kantine
Lounge
P-plads
Reception
Toiletter
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Kontor / - Sep2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere