SENEST SET
FAVORITTER

Oldvejen 2, 3480 Fredensborg

Erhvervslokale omkranset af natur

260.700,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Nadja Kristoffersen
Telefon +45 9398 XX XX Se nummer
E-mail xx@copi.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: Oldvejen 2Type : Kontor

Velkommen til Højstensgård i hjertet af Fredensborg!

Lejemålet er beliggende i Højstensgårds østvendte længde, hvor der er adgang til lejemålet via den flotte indgang med nyanlagt parkering, belagt med hvide natursten, med plads til mange besøgende.


Ejendommens uderum er nøje indrettet og beplantet med et væld af træer og buske. Ejendommens syd- og vest side er omkranset af parklignende omgivelser, hvor der er nedgang til en af ejendommens søer. Ejendommen er gennemgribende renoveret og tilført moderne faciliteter. Trods moderniseringen, fremstår ejendommen med mange flotte oprindelige detaljer og er tro mod ejendommens oprindelige stil.

Ejendommen er beliggende i rolige naturskønne omgivelser, trods dens placering ikke langt fra Kongevejen, der kan føre dig til Københavns centrum på omkring 30 min.

Lejemålet omfatter i alt 252 kvadrat-meter fordelt på stueetage og en åben 1. sal. Fra indgangen mødes du af en stor indbydende entré med åbent køkkenalrum og adgang til lejemålets badeværelse. Her finder du et nyere mørkt køkken samt et nydeligt badeværelse med brus. Fra entreen føres du direkte ind i lejemålets store sal med loft til kip og et fængende lysindfald fra de store gulv-til-loft vinduespartier i hele rummets længde. Fra salen har du direkte udgang fra de mange dobbelte dørpartier. Til ene side føres du ud direkte ud i Højstensgårds flotte parklignende miljø og til den anden ud til parkeringspladsen. På den nordlige endevæg finder du trappen op til 1. sal som en flot integreret del af rummet.

På 1.sal finder du det charmerende vestvendte kontor oppe under tagryg-gen, hævet over salens spær, med kig til det imponerende loft i dets fulde længde. Her har du et særskilt kontor, men med direkte forbindelse til ”den store sal”. Med et smukt lysinfald og med sine mange indretningsmuligheder, egner kontoret sig godt til personligt kontor, mødelokale eller showroom. Kontoret har fransk altan. Den tidligere lejer har anvendt- og indrettet lokalerne til et indbydende Yoga Studio med reception/køkkenalrum, træningslokale og behandlerrum på 1.sal. Lejemålet har mange indretningsmuligheder og kan anvendes til kontor, showroom el-ler anden servicevirksomhed.

Læs og se mere i vores boligprospekt og kontakt os ved interesse og/eller fremvisning.


Forslag til anvendelse

Kontor
Yoga studio
Behandlerrum

Økonomi

Årlig leje
245.700,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
260.700,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
21.725,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.035,-
Årlige driftsudgifter kr.
15.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
60,-

Lokalet

Etage areal
252 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Træningslokale
Mødelokale
Parkering
Reception
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Kontor / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere