SENEST SET
FAVORITTER

Tinghøjvej 14a, 3650 Ølstykke

Mulighedsrigt lagerlejemål nær Ølstykke

200.900,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8285AType : Lager & Produktion

 

Velkommen til det nordøstlige Sjælland, hvor dette lejemål på Tinghøjvej 14 står klar med flere praktiske rum til diverse opbevaring. Den geografisk gode placering mellem Ølstykke og Jyllinge gør lageret meget attraktivt, uanset hvilken nordøstsjællandsk by der er din daglige base.

Lagerlejemålet er i middel stand, holder til i en bygning opført i 1971 og tilbyder som prikken over i?et 1243 regulære kvadratmeter med porte, der gør det nemt at få adgang med bilen. De mange kvadratmeter fordeler sig blandt andet på to store lagerrum og flere mindre disponible rum. Dette betyder selvsagt, at lejemålet åbner op for et hav af muligheder, som du kan gribe helt efter eget behov. Lagerejendommen indeholder ligeledes et lille toilet og en brændeovn til de køligere dage.

Til den sjællandske familie er beliggenheden af den slags, man ellers skal lede længe efter. Det tager nemlig kun omkring ti minutter at køre i bil til både Ølstykke og Gammel Ølstykke via motorvejen ? hyggelige byer, der danner hjemlig ramme for adskillige familier og åbner op for et fint udvalg af butikker, skoler og daginstitutioner. Kører du derimod den modsatte retning via samme motorvej, når du byen Jyllinge samt udsigten over Roskilde Fjord på bare et øjeblik. Med motorvejen lige i nærheden giver lageret på Tinghøjvej 14 altså lynhurtig adgang til hele resten af Sjælland.

Hvis du går og leder efter nogle nemme og overskuelige lagerlokaler, så smut forbi Tinghøjvej ? og nyd i samme ombæring de smukke omgivelser af marklandskaber og fjordudsigt.

Økonomi

Årlig leje
200.900,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
200.900,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
16.742,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
350,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
574 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Brændeovn
Toilet
Lagerrum
Port
+Mere

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Lager & Produktion / - Jul2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK