SENEST SET
FAVORITTER

Gydevang 39, 3450 Allerød

Præsentable kontorlokaler til leje

649.165,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8715BType : Kontor

Fleksible og præsentable kontorlokaler til leje

I Scandinavian Trade Building bliver du budt velkommen i en arkitektonisk ramme, du ikke møder andre steder.
Mulighederne står åbne for jer, der ønsker at flytte i nye luksuriøse rammer.

Der er meget at glæde sig til ved at have kontor i Scandivanian Trade Building, og det bliver allerede tydeligt med den prangende indgang, der kommer til at møde jer, når I møder ind. Ejendommen er bygget i en unik og smuk internationalt inspireret byggestil, og det er ikke kun udenfor, at det fremstår mondænt og indbydende. Indendøre bliver I mødt af bemandet reception, smukke loungeområder med højt til loftet og plads til de store tanker.
Med et fantastisk auditorium og endvidere en smuk og lys restaurant er dette også stedet, hvor I får mulighed for at holde større selskaber og invitere jeres samarbejdspartnere på middag.

Her kan I som lejer have indflydelse på indretningen, hvad enten I ønsker det helt nøgterne, åbne og inviterende fælles kontorlandskab, eller om I ser enkelte kontorer og mødelokaler som den rigtige løsning for jer.
Vi sørger for opsætning af internetforbindelse med egen IP-adresse og vores teknikere kan hjælpe med både IT-support og opgaver af håndværksmæssig karakter.

Vi udbyder et meget præsentabelt kontorlejemål med udgang til en terrasse. Her kan I nemt flytte vægge og ændre på fordelingen af lokaler, så stedet tilpasses jeres behov,
Lokalerne fremstår i flot og velholdt stand med lette vægge, så indretningen er fleksibel. Som planløsningen ser ud nu, består erhvervslejemålet af to store kontorlokaler, hvoraf det ene også vil være oplagt som reception, og langs en fordelingsgang ligger adskillige mindre kontorer eller mødelokaler, hvor arbejdsdagen kan foregå i helt private og rolige omgivelser. Slutteligt finder I både toiletfaciliteter, omklædningsrum samt et te-køkken i erhvervslejemålet.

Foran ejendommen er der kæmpe parkeringsareal, bussen går lige ude foran centret så det er nemt både for kunder og medarbejderne at komme til kontoret.

Forslag til anvendelse

Kontorer

Økonomi

Årlig leje
499.125,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
649.165,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
54.097,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.073,-
Årlige driftsudgifter kr.
150.040,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
248,-

Lokalet

Etage areal
605 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Auditorium
Kontorlandskab
Omklædningsrum
Parkeringsareal
Reception
Terrasse
Toiletfaciliteter
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Kontor / - Apr2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere