SENEST SET
FAVORITTER

Søndre Ringvej 12, 9500 Hobro

Detaillokaler i Hobro

700.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8731 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: DLDA90389Type : Detailhandel/butik

Flot og moderne ejendom

SØNDRE RINGVEJ 12, 9500 HOBRO

Denne ejendom er beliggende meget synligt i veludbygget erhvervsområde i den sydlige del af Hobro, med facade mod den travle Randersvej - byens primære indfaldsvej. Et område med detail og erhverv men også med beboelse i den umiddelbare nærhed, og et område der er i stadig udvikling med flere igangværende byggerier.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1987 som én stor forretning (supermarked) og er siden opdelt i 2 enheder (1999), nu med Dagrofa som lejer af ca. 2/3 af bygningen og Jem & Fix som lejer af resten. Ejendommen er løbende moderniseret/opgraderet senest med nyt indgangsparti, nye vinduer, opdatering af facaden osv.

JEM & FIX (udbudte lejemål):

Via delt indgangsparti entreres dette lejemål på ca. 1.000 m². Lejemålet er primær ét stort (rektangulært) rum med mindre lager og personalefaciliteter. Her er ligeledes større indhegnet varegård på 500 m².

Lejemålet er med støbt gulv og herpå er lagt lyse klinker, som betyder at rummet virker lyst og indbydende. Lejemålet har en god højde til loftet og loftet er betonloft som er hvidt, hvilket igen betyder at lejemålet fremstår lyst og imødekommende for kunder.

Foruden lejemålets ?hovedlokale? indeholder lejemålet mindre lokaler til personalefaciliteter, herunder køkken/kantine samt toiletfaciliteter. Til ejendommen hører ydermere et lille lager på ca. 100 m² i en separat bygning på den nordlige side af ejendommen.

Da Jem & Fix har opsagt deres lejemål er det ovenstående lejemål som er til leje. Lejemålet er meget regulært og kan benyttes til mange forskellige formål.

Der er mulighed for at opdele lejemålet såfremt en fremtidig lejer ikke kan bruge hele lejemålet.


DAGROFA/MENY

Dagrofa har været lejer i ejendommen siden 1990 og har også tidligere ejet bygningen. Dagrofas lejemål er indrettet til Meny supermarked og har i 2018 gennemgået en større renovering. Her er en uopsigelig lejekontrakt til 1. januar 2028 på markedskonforme vilkår - dog med en ikke ubetydelig lejestigning pr. ovennævnte dato, grundet 10 årig lejerabat som tilskud til renovering fra udlejer.

Supermarkedet er primært med klinkegulve og betonlofter og indrettet med egen delikatesse afdeling med produktionskøkken, stort køle-/fryseområde, frugt/grønt afdeling, stor vinafdeling, flere køle- og fryserum osv - alt hvad der hører til en velassorteret forretning. Dertil lager og personalefaciliteter, kundetoilet og flaskeindlevering mv. Forretningen synes attraktiv for områdets beboere med god kundegennemgang.

Økonomi

Årlig leje
650.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
700.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
58.333,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
466,-
Årlige driftsudgifter kr.
50.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
33,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1500 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Betonlofter
Fryserum
Indgangsparti
Kantine
Kundetoilet
Toiletfaciliteter
+Mere

Teknik

Køl

MARKEDSINDEX

NORDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Jun2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK