SENEST SET
FAVORITTER

Nørregade 9A, 9480 Løkken

Markant ejendom centralt i Løkken

354.600,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 914004123Type : Hotel & Restaurant

314 m² restauration med mulighed for opdeling eller fortsat drift af restauration.

• Mulighed for opdeling eller fortsat drift af restauration
• 291 m² i ét plan + 23 m² kælder (kan opdeles)
• Fuldt apteret køkken, egnet til restauration og mad ud af huset mv.
• Adgang til fælles parkering
• Mulighed for overtagelse af inventar, efter nærmere aftale

Lejemålet er beliggende på hjørnet af Nørregade og Carl Jensens Vej centralt i Løkken, med en høj facadeværdi, og kort afstand til såvel stranden som byens torv.

Der er tale om en gedigen og markant ejendom med en flot pudset facade og tag med røde teglsten på hovedbygningen og tagpap på sidebygning. Lejemålet er beliggende i stueplan. Vinduerne går fra gulv til loft, og der er udgang fra restauranten til et større ude serveringsområde med plads til ca. 60 siddende gæster. Lejemålet fremstår såvel ind- og udvendigt i pæn og nyere stand.

Nuværende indretning er opdelt som et stort lejemål på 291 m² + 23 m² kld. Lejemålet har tidligere fungeret som to selvstændige lokaler. I dag er de sammenbygget med et flot glasparti, som fungerer som restaurantens reception. Herfra er hovedbygningen th. opdelt med to åbne lokaler, vendt mod midtbyen, og med udgang til nævnte ude serveringsområde. Kan ved anvendelse til butik/detail, bruges til udstilling mv. Mod baggården er der indrettet et stort køkken med tilhørende køle- og fryserum. Standarden er gennemgående god.

Sidebygningen tv. for receptionen, er indrettet som et stort lokale med tilhørende toiletforhold og et mindre kontor bagerst i bygningen. Bygningen er ideel til brug som restaurant, og med mulighed for selskaber mv., da lokalet kan lukkes til den øvrige del af lejemålet.

Har man ønske om at indrette et kontor, butik el. lignende, kan lejemålet efter nærmere aftale opdeles i 2 enheder af 184 m² og 130 m²:
• Lejemål på 130 m², som entreres fra receptionen mellem de to lejemål. Herfra er det indrettet som et stort lokale med tilhørende toiletforhold og et mindre kontor bagerst i bygningen. Bygningen er ideel til anvendelse som kontor, detail, klinik el.lign.
• Lejemål på 184 m² har indgang via et flot glasparti (reception). Lejemålet er beliggende i ejendommens hovedbygning, med gulpudset facade. Fordelingen tilbyder to åbne lokaler, vendt mod midtbyen, og med udgang til nævnte udeserverings område. Mod baggården er der indrettet et stort køkken med tilhørende køle- og fryserum.

I tilknytning til ejendommen er der parkering på Nørregade samt nærområdet omkring midtbyen.

Lejemålet er beliggende lige i smørhullet af Løkken med en god synlighed og et stærkt kundeflow – specielt i sommerhalvåret.

Forslag til anvendelse

Restauration

Økonomi

Årlig leje
354.600,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
354.600,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
29.550,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.129,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
314 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Fryserum
Glasparti
Kælder
Parkering
Reception
Teglsten
Toiletforhold
Køkken
Kontor

Teknik

Køl

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere