SENEST SET
FAVORITTER

Anholtvej 10, 9900 Frederikshavn

Stort lager med tilhørende kontor i Frederikshavn

360.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9842 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: E4089Type : Lager & Produktion

 

Nordicals Vendsyssel udbyder hermed Anholtvej 10 i Frederikshavn, til leje. Ejendommen har en attraktiv beliggenhed med kort afstand til Frederikshavn midtby, offentlig transport og motorvejen. Ejendommen, der er opført i 1967, består af hvide letbetonsten, tagpap som tagbelægning, og PVC-vinduer, og fremstår velholdt og indbydende. Med et grundareal på 4.331 m² rummer bygningen store lagerarealer på 1.059 m², inklusive kontor- og showroomfaciliteter. Der er også en kælder på 59 m² og en tagetage på 116 m², anvendt som kontorlokaler.

Ejendommen har gennemgået til- og ombygning i 1980, samt betydelig renovering i perioden 2008-2011, hvor bl.a. vinduer og døre, samt tag er udskiftet. Både indvendige og udvendige områder er renoveret, herunder facader, som er malet og vedligeholdt. Der er udført indvendig istandsættelse, herunder entré, kontorer, og etablering af et stort showroom nedenunder. Gulve, lofter, køkkener både ovenpå og nedenunder er renoveret, og der er foretaget generel vedligeholdelse. Taget er udskiftet i 2010, med efterisolering af 200 mm overalt.

Lageret, der er opdelt med lette vægge, tilbyder mulighed for omindretning for at skabe et større lagerareal. Lagerlokalerne er forbundet med en fordelergang på 55 m², der fører op til et lager-/disponibelt rum. Kontor- og showroomdelen strækker sig over ca. 126 m² og inkluderer et mindre køkken og en reception ved indgangen. Baggangen giver adgang til 3 toiletter og 1 badeværelse. På første sal findes yderligere 3 kontorer og et disponibelt rum på 55 m².

Ejendommen er vedligeholdt og i rigtig god stand, har fremragende adgangsforhold og tilbyder gode parkeringsmuligheder på selve grunden. På det udvendige område findes desuden 5 uisolerede skure/redskabsrum, velegnede til opbevaring. Opvarmning sker ved fjernvarme, og størstedelen af belysningen nedenunder er opgraderet til LED belysning, hvilket har resulteret i betydelig strømbesparelse. En indskudt etage er tilbygget, for ekstra lagerplads.

Der er mulighed for at købe bygningen. Hør mere hos ejendomsmægler.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Årlig leje
360.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
360.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
30.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
291,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
1235 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4331 m²

Faciliteter

Badeværelse
Kælder
Parkeringsmulighed
Reception
Redskabsrum
Toiletter
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Fjernvarme

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDJYLLAND / Lager & Produktion / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere