Kontorhotel i Aalborg

Aalborg og Nordjyllands "hovedstad" er en by i vækst. Her er der tale om både befolkningstilvækst, erhvervslivets fremgang, fremtidige udvidelser indenfor kollektiv trafik og Aalborg Universitets fremgang i optagelse af studerende. Det som før var gamle industriområder er blevet ombygget til kontorer og boliger.

Læs Mere
Læs Mere
Søg
Luk
HVAD SØGER DU?
LEDIGE LOKALER
leje/køb til eget brug
INVESTERING
køb ejendom
KONTORHOTEL
find kontorplads
NULSTIL FILTER
Vis alle
Vælg en eller flere pladstyper
Flexplads
Fast plads
Lukket kontor
Flexplads = fleksibel plads uden fast skrivebord, Fast plads = fast kontorplads i åbent miljø, Lukket kontor = lukket privat kontor
Det er også muligt at søge efter beliggenheder i søgefeltet
Vælg beliggenhed(er)
Vælg her den ønskede beliggenhed, tryk på + for at se flere beliggenheder, eller benyt søgefeltet til at søge på beliggenheder, byer (postnumre) eller områder.
København by
København (Kommune)
København K (1050-1473)
København V (1500-1799)
Frederiksberg (Kommune)
2100 København Ø
2150 Nordhavn
2200 København N
2300 København S
2400 København NV
2450 København SV
Dragør (Kommune)
Tårnby (Kommune)
Københavns omegn
Ballerup (Kommune)
Brøndby (Kommune)
Gentofte (Kommune)
Gladsaxe (Kommune)
Glostrup (Kommune)
Herlev (Kommune)
Albertslund (Kommune)
Hvidovre (Kommune)
Høje-Taastrup (Kommune)
Lyngby-Taarbæk (Kommune)
Rødovre (Kommune)
Ishøj (Kommune)
Vallensbæk (Kommune)
Nordsjælland
Furesø (Kommune)
Allerød (Kommune)
Fredensborg (Kommune)
Helsingør (Kommune)
Hillerød (Kommune)
Hørsholm (Kommune)
Rudersdal (Kommune)
Egedal (Kommune)
Frederikssund (Kommune)
Halsnæs (Kommune)
Gribskov (Kommune)
Bornholm
Østsjælland
Greve (Kommune)
Køge (Kommune)
Roskilde (Kommune)
Solrød (Kommune)
Lejre (Kommune)
Vest- og Sydsjælland
Odsherred (Kommune)
Holbæk (Kommune)
Faxe (Kommune)
Kalundborg (Kommune)
Ringsted (Kommune)
Slagelse (Kommune)
Stevns (Kommune)
Sorø (Kommune)
Lolland (Kommune)
Næstved (Kommune)
Guldborgsund (Kommune)
Vordingborg (Kommune)
Fyn
Middelfart (Kommune)
Assens (Kommune)
Faaborg-Midtfyn (Kommune)
Kerteminde (Kommune)
Nyborg (Kommune)
Odense (Kommune)
5000 Odense C
5200 Odense V
5230 Odense M
5260 Odense S
5270 Odense N
Svendborg (Kommune)
Nordfyns (Kommune)
Langeland (Kommune)
Ærø (Kommune)
Sydjylland
Haderslev (Kommune)
Billund (Kommune)
Sønderborg (Kommune)
Tønder (Kommune)
Esbjerg (Kommune)
6705 Esbjerg Ø
6710 Esbjerg V
6715 Esbjerg N
Fanø (Kommune)
Varde (Kommune)
Vejen (Kommune)
Aabenraa (Kommune)
Fredericia (Kommune)
Kolding (Kommune)
Vejle (Kommune)
Østjylland
Horsens (Kommune)
Syddjurs (Kommune)
Norddjurs (Kommune)
Favrskov (Kommune)
Odder (Kommune)
Randers (Kommune)
Silkeborg (Kommune)
Samsø (Kommune)
Skanderborg (Kommune)
Aarhus (Kommune)
8000 Aarhus C
8200 Aarhus N
8210 Aarhus V
Hedensted (Kommune)
Vestjylland
Herning (Kommune)
Holstebro (Kommune)
Lemvig (Kommune)
Struer (Kommune)
Ikast-Brande (Kommune)
Ringkøbing-Skjern (Kommune)
Skive (Kommune)
Viborg (Kommune)
Nordjylland
Morsø (Kommune)
Thisted (Kommune)
Brønderslev (Kommune)
Frederikshavn (Kommune)
Vesthimmerland (Kommune)
Læsø (Kommune)
Rebild (Kommune)
Mariagerfjord (Kommune)
Jammerbugt (Kommune)
Aalborg (Kommune)
9000 Aalborg
9200 Aalborg SV
9210 Aalborg SØ
9220 Aalborg Øst
9400 Nørresundby
Hjørring (Kommune)
 
Vælg en eller flere faciliteter
Tryk på + for at se flere faciliteter eller benyt søgefeltet til at søge efter faciliteter.
Trådløst internet
Fiber internet
Mødelokale
Kantine
Tekøkken
Køkken
Fælles frokostordning
Gratis kaffe/the
Cykelparkering
Virtuel kontor
Parkering
Alarmsystem
Reception
Print/scan service
Hæve-/sænke borde
Business lounge
Adgang 24/7
Aircondition
Firmaskilt
Handicapvenlig
Personligt skab
Køleskabsplads
Servicering til møder
IT-support
Fitness
Bad
Værksted
Udendørsareal
Depotrum
Receptionstid
Antal pladser
pladser
Pris pr. plads
kr
kr
Areal i kvm - gælder kun "Lukket kontor"
kvm
kvm
SØG
OPRET SØGEAGENT
Opret søgeagent
SØG
Kort
SENEST SET
FAVORITTER
SE ALLE EMNER

Hvad der før var havneområder er blevet til området hvor restauranter, cafeer, kultur og byliv tørner sammen i et rekreativt miljø. Sidst men ikke mindst, så er Nordkraft omdannet til et af de største kulturhuse i Europa, hvor man overfor er igang med at bygge omkring 250 studieboliger. Alt i alt, så er det ideelt at finde kontorhotel i Aalborg. 

Byens udvikling og indflydelsen på kontorhotellerne

Der er uden tvivl vækst i Aalborg og fremtidsudsigterne er også lyse. Man regner også med at opnået en yderligere befolkningstilvækst, så man inden 2025 har bosat 225.000 personer i Aalborg byregion. Derudover så regner man også med, at man til den tid vil have en letbane og et nyt Universitetshospital. Men hvad betyder alt dette ift.  at finde kontorhotel i Aalborg? Det skal vi svare dig kort og godt på.

Det betyder kort sagt, at flere og flere vælger at leje sig ind i et kontorhotel i Aalborg. Kontorhotellerne har landet over fået særdeles stor popularitet grundet deres lavere husleje, fleksible lejeaftaler og servicerede kontorer. Dette er også tilfældet med kontorhotellerne i Aalborg. Især freelancers, selvstændige, iværksættere og mindre virksomheder søger efter kontorhotel i Aalborg, da man i Aalborg også kræser for sine iværksættere og forretningsdrivende. At finde kontorhotel i Aalborg åbner også gode muligheder for sparring, networking samt et socialt fællesskab i et attraktivt kontormiljø. I følgende afsnit, vil vi fortælle dig mere om bl.a. de økonomiske overvejelser ift. at finde kontorhotel i Aalborg.

Find det perfekte kontorhotel i Aalborg

At finde kontorhotel i Aalborg kan være en stor beslutning, men også en svær og måske uoverskuelig beslutning. Derfor vil vi i dette afsnit åbne op for tre punkter, som du bør medtænke i din søgning efter kontorhotel i Aalborg. Med andre ord, så vil vi hjælpe dig med at finde det perfekte kontorhotel i Aalborg, som matcher dine behov og dine ønsker. 

Økonomiske overvejelser

Den økonomiske del ved et kontorhotel i Aalborg er selvfølgelig nævneværdig. Først og fremmest, så er der jo nogle økonomiske fordele ved et kontorhotel i Aalborg ift. et konventionelt kontorlejemål. Her er der ikke tale om en billigere kvadratmeterpris, men at du i et kontorhotel ikke skal tænke på serviceomkostninger, som ellers kan udgøre en stor del af dit budget i et erhvervslejemål. Hermed skal du ikke tænke på rengøring, internet, forsikring, inventar eller andre serviceomkostninger, da dette er inkluderet i kontorhotellets lejepriser. Herfra skal du inddrage de økonomiske overvejelser om hvilket niveau af leje du er interesseret i. Hvad er dit budget? Hvad må det maksimalt koste? Priserne svinger som regel i niveauet kr. 2000-6000 alt efter kontorhotel og beliggenhed.

Faciliteter og services

Som lejer i et kontorhotel, så får man adgang til kontorhotellets faciliteter og services. Dette kan være alt fra WiFi til parkeringsplads og reception. Du lejer dig ind i et serviceret kontorhotel, men du kan også høre om muligheden for at fjerne nogle af disse faciliteter og services. Her skal du kende behovet for hvad du/I har brug for, og hvad der kan betale sig. Vi mener at man bør lade kontorhotellet varetage alle faciliteter for en, da man dermed mindsker det administrative arbejde og kan fokusere på arbejdet. Derfor bør man forventningsafstemme dette inden man søger efter kontorhotel i Aalborg.

Det sociale fællesskab og behovet for sparring

Størstedelen af dem som vælger at bosætte sig i et kontorhotel, vælger dette pga. muligheden for sparring, networking og det sociale fællesskab. Selvstændige, iværksættere og virksomheder kan få andre øjne på sagen, få sparring af kontorhotellets andre lejere og samtidig opbygge et netværk. Det er med at skabe et attraktivt og aktivt erhvervsmiljø i kontorhotellet. Her skal I selvfølgelig kende jeres behov for sparring og et socialt fællesskab, og om det egentlig vil skabe værdi i jeres daglige arbejdsgang. 

Kontorhotellernes pladstyper

Når du søger efter kontorhotel i Aalborg, så er der forskellige pladstyper som du kan søge efter. Her på Ejendomstorvet.dk kan du søge efter fast plads, flexplads og lukket kontor ift. kontorhotel i Aalborg. Disse tre pladstyper vil vi i dette afsnit uddybe, så du kan finde ud af, hvilken pladstype du vil søge efter.

Fast plads

En fast plads er præcis som det lyder. Dette er pladstypen, hvor du får tildelt din egen faste kontorplads i kontorhotellets kontorfællesskab. Fast pladsen er nok også den mest populære pladstype, som både er for iværksætteren, den selvstændige, den lille virksomhed, men også større virksomheder. Dermed er dette en pladstype, som minder meget om det konventionelle erhvervslejemål, bortset fra du her får fuldt serviceret kontorhotel med i prisen. Hvis du finder fast plads i et kontorhotel i Aalborg, så vil du også blive placeret i et kontorfællesskab, hvor erhvervslivet pulserer rundt i rummet.

Flexplads

En pladstype som går under flere navne. Hos os kalder vi det en flexplads, men det går også under fleksibel plads og Plug N' Play. 
Flexpladsen er skabt til den travle forretningsmand med det travle erhvervsliv. Hvis du ikke har brug for en fast kontorplads i alle ugens dage, så er dette helt sikkert også noget for dig. Når du finder flexplads i et kontorhotel i Aalborg, så er der oftest tale om den billigste kontorplads. Her får du ikke altid tildelt det samme skrivebord, men blot et skrivebord hvor du hurtigt kan tilslutte PC'en. Dette sikrer dig en billig kontorplads, når du har brug for det.  Hvis du gerne vil sikre dig variation i hverdagen, møde nye mennesker i kontorhotellet eller andet, så kan en flexplads også være en ideel mulighed. 

Lukket kontor

Hvis du gerne vil finde et kontorhotel i Aalborg med mulighed for at kunne lukke døren, så er lukket kontor en pladstype for dig. 
Et lukket kontor er ganske rigtigt som det lyder. Her får du tildelt dit eget kontor i kontorhotellet, hvor du har muligheden for at kunne lukke døren. Her lejer du dig oftest ind i et fuldt møbleret kontor, hvor du kan påbegynde arbejdet på første dag. Et lukket kontor er for enkeltmanden men også for større virksomheder, som ønsker muligheden for at kunne lukke døren til kontorfællesskabet. 

Fordelene ved et kontorhotel i Aalborg

At finde kontorhotel i Aalborg har sine fordele - men hvilke?
I dette afsnit vil vi påpege nogle af de fordele, som du kan opnå ift. at leje dig ind i et kontorhotel i Aalborg. Her vil vi dog ikke nævne de generelle fordele i et kontorfællesskab, men udelukkende de specifikke fordele for et kontorhotel i Aalborg Kommune. 

Transport

Region Nordjyllands knudepunkt for bustrafikken og hyppige togforbindelser til både Århus, København og Frederikshavn. Aalborg har særdeles gode transportmuligheder, hvoraf de fleste samles omkring John F. Kennedys Plads. Her finder du både Aalborg Busterminal og Aalborg Station, hvor tog og bustrafikken har hyppige forbindelser til det lokale område, men også til resten af landet. Her er det også værd at nævne den fremtidige Letbane, som vil gøre byens indre trafik mere glidende. Selvfølgelig er der også Aalborg Lufthavn og Havn. Alt i alt, så er der ideelle transportmuligheder i Aalborg, som sikrer dig en let transport til et kontorhotel i Aalborg. Dette er også med til at gøre det let for dine eventuelle medarbejdere, at komme fra andre byer og til jeres kontorhotel i Aalborg. 

Økonomiske fordele 

I forbindelse med at leje sig ind i et kontorhotel i Aalborg, så opnår du visse økonomiske fordele. Her er der tale om en billigere leje, en mere fleksibel lejekontrakt og et serviceret kontor med faciliteter samt services. Hermed skal du ikke tænke på hverken køb af inventar, Wifi, forsikring, frokostordning eller serviceomkostninger. Du i et kontorhotel i Aalborg opnå økonomiske fordele og samtidig mindske det administrative besvær, hvor du nu kan bruge energien på dine arbejdsopgaver. Herudover, så er der generelt set nogle lavere priser på kontorhotel i Aalborg end der er i Århus, København eller Ballerup. Hvis du finder kontorhotel i Aalborg, så får du meget kontorhotel for pengene. 

Kommunal opbakning

Hvis du som iværksætter, selvstændig eller nyopstartet virksomhed overvejer at finde kontorhotel i Aalborg, så er Aalborg klar til at tage pænt imod dig. Aalborg Kommune har lagt stor fokus på at kræse om sine virksomheder samt iværksættere, så her bliver der gjort en ekstra indsats gennem foreningen Business Aalborg. Her kan du modtage gratis sparring, rådgivning og invitationer til erhvervslivets arrangementer. Business Aalborg kan også være behjælpelige med at fremsøge tilbud, så du kan få en billig og god opstart i Aalborg. Dette gælder også når du skal finde et kontorhotel i Aalborg, hvor du kan søge rådgivning ved dem. Dette er altså en god mulighed for at finde et ideelt kontorhotel i Aalborg, som opfylder dine krav. 

Se alle kontorhoteller her: