SENEST SET
FAVORITTER

Lyngby Hovedgade 55A, 2800 Kongens Lyngby

Butik til leje i Kgs. Lyngby

310.635,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4526 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 35187-1Type : Detailhandel/butik

Ideelle butiks- eller kliniklokaler - Overtages som nyistandsat - Mulighed for leje af kælder på 20 kvm. - Lige ved S-Tog

Området:
Midt på Lyngby Hovedgade ligger et lokale, som vi nu har fornøjelsen af at udbyde. Placeringen er optimal - intet mindre. Hver dag går og cykler en imponerende mængde potentielle kunder forbi dine vinduer, for du bor lige midt i epicentret for den storkøbenhavnske bydels hjerte. S-Togsstationen ligger under 200 meter fra adressen og det samme gør sig gældende for motorvejen, mens de velbesøgte butikker med bl.a. køkkenbutikker, Meny og livsstilsforretninger sørger for, at den jævne strøm af besøgende fortsætter.

Ejendommen:
Selve ejendommen ligger i et smørhul med to store vinduespartier og en glasdør som lejemålets primære øjne mod verden. Den præsentable facade skal nok tiltrække nysgerrige blikke, så snart du har pyntet vinduerne med gode tilbud, og når det kommer til anvendelsen af pladsen, er mulighederne mange. Du kan både indrette detailbutik, klinik eller facon - faktisk kan det meste lade sig gøre, så længe du ikke serverer madvarer. Til lejemålet er det desuden muligt at leje kælder til opbevaring og parkeringsplads.

Lejemålet:
Billederne snyder lidt, for hvor det måske lader til, at lejemålet kunne bruge en mindre istandsættelse, er dén del allerede klappet og klaret, og du overtager dermed lokalerne som nyrenoverede. Forlokalet er selve den fine butik, der ligger med et godt lysindfald og trægulve, mens der venter to baglokaler, et disponibelt rum, personalekøkken og toilet som de resterende rum. Har du ikke brug for så mange og så store baglokaler, er det nærliggende at nedlægge nogle vægge og skabe ét stort butiksmiljø. Mulighederne er mange!

Forslag til anvendelse

Klinik
Butikker
Butik

Økonomi

Årlig leje
283.500,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
310.635,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
25.886,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
3.835,-
Årlige driftsudgifter kr.
27.135,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
335,-

Lokalet

Etage areal
81 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Kælder
Parkeringsplads
Trægulve

MARKEDSINDEX

KØBENHAVNS OMEGN / Detailhandel/butik / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere